Bangó Margit nem gondolta volna, hogy ilyen karácsonya lesz!

Évek óta feszült volt a hangulat a Kossuth-díjas énekesnő családjában, de most úgy tűnik végre megtört a jég és az ünnepek mindent megváltoztattakMegosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.28.
bangó margit

Kilenc év után először töltötte együtt a karácsonyt a népszerű énekesnő és lánya, Marika, aki a jeles eseményről számtalan fotót tett ki közösségi oldalára, ahova megható bejegyzést is írt: Drága barátaim 9 év után újra együtt töltöttük anyuval a karácsonyt felemelő érzés volt, velünk megtörtént a karácsonyi csoda, bár még hiányos a családi kép, de hiszem hogy egyszer majd teljes lesz, hiszek a megbocsájtás erejében, ölelés puszi mindenkinek!

A képek nagy boldogságot sugároznak, de Bangó Margit és lánya akkor érzik majd teljesnek a családot, ha Marika lánya, Tina is ott lesz a következő évben a karácsonyfa alatt férjével, Emilióval és gyerekeikkel. Mint az ismert ugyanis, a Bangó családban már évtizedek óta zajlik a családi dráma olyannyira, hogy Marika és Bangó Margit unokája régóta nem beszélnek egymással. Tina még akkor sem látogatta meg édesanyját, amikor az két évvel ezelőtt gerincsérvével kórházba került.

 

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás