„Közreműködtem én is a Diana tragédiájában„ - hátborzongató vallomás a BBC munkatárásától





23 év után újabb titokra derült fény a szörnyű balesetről.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.11.17.
gyilkosság baleset titok diana hercegnő vallomás

1997. augusztus 31-én megállt az élet egy pillanatra, ekkor történt ugyanis a végzetes baleset Párizsban, amikor Diana hercegnő, egyiptomi barátjával, Dodi al-Fayeddel, és az autót vezető sofőrrel életüket veszítették egy autós üldözés során.

A tévétársaság egykori grafikusként dolgozó Matt Wiessleren nemrég lett úrrá a lelkiismeret-furdalás, és bevallotta ő volt az, aki létrehozta a hamis dokumentumok másolatát, bár megjegyzete, nem volt tudatában, hogy nem valós iratok sokszorosítására kérték főnökei.

„Amikor Diana meghalt, úgy éreztem, hogy személyesen érintett vagyok én is. Nemcsak elmentem a temetésére, de órákkal előtte ott voltam a gyászolók között és csak elmélkedtem. Mert éreztem, hogy ha közvetlenül nem is, de közreműködtem én is a tragédiában.”- nyilatkozta a BBC egykori munkatársa.

A Diana gyilkosságot a mai napig számos rejtély lengi körül, és az új információ birtokában felmerül a kérdés, mi lett volna, ha Diana nem látja a kamu iratokat, nem rúgja ki a testőreit, akik talán megvédhették volna azon a tragikus napon.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás