Rászólt az emberekre Kovács Kati: Hordjanak maszkot!





Az énekesnő az elmúlt időszakban rendszeresen figyelmeztet mindenkit a maszkviselésre, de vannak, akik nem jól fogadják az önkéntes „maszkkommandót”.



Megosztás
Szerző: Elekes Judit
Létrehozva: 2020.10.02.
raktárkoncert

A koronavírus miatti maszkviselés fontosságára hívja fel a figyelmet Kovács Kati. Az énekesnő az elmúlt hónapokban igyekezett mindenkit rábeszélni arra, hogy felelősen járjanak el a közösségben, és a megfelelő módon hordják a maszkot. - Többeknél észrevettem, hogy vagy egyáltalán nem viselnek maszkot, vagy nem megfelelően, például nem takarja az orrukat, vagy a szájukat. Többször is odamentem az emberekhez, szépen megkértem őket, hogy vigyázzanak magukra és egymásra. Voltak, akik megköszönték az észrevételemet és felvették a maszkot, de sajnos olyan is akadt, aki keresetlen szavakkal elküldött” - mondta el a Raktárkoncertek felvételén a Metropolnak Kovács Kati. A Kossuth-díjas énekesnő az elmúlt hónapokban igyekezett új elfoglaltságokat találni, de hiába élvezte a váratlanul jött pihenést, rá kellett döbbennie, hogy a zenét semmi nem pótolhatja igazán. - Nagyokat sétáltam és kertészkedtem, azonban e hosszú hónapok során ráébredtem, hogy az éneklést nem helyettesítheti semmilyen más tevékenység. A Raktárkoncertek számunkra igazi mentőöv lelkileg is. Boldog vagyok, hogy újra színpadra állhatok! - fogalmazott az énekesnő.

Fotó: Metropol/Szabolcs László

Otthoni koncertélmény

Charlie, Hobo, Tóth Gabi, Tóth Vera, a Hooligans és Pápai Joci – néhány sztár a Raktárkoncert fellépőiből, akiknek a koncertjét szeptember 21-étől láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. A különleges eseménysorozat kulisszái mögé a Lounge Group ügynökség enged bepillantást a felvételeken készült fotók, videók és exkluzív, élő bejelentkezések megosztásával. Az ügynökség korábban a Magyar Turisztikai Ügynökség Magyarország rád vár! kampányában bizonyította rátermettségét a komplex megoldásokat nyújtó influenszer-együttműködésekkel. A projekt besöpört egy nemzetközi arany fokozatú díjat is az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrijének elismeréseként. A Lounge Group a szakmában megszerzett sokrétű tapasztalatával most a koncertsorozat rendezvényeinek szervezését, technikai megvalósulását és a kezdeményezés ismertségének növelését támogatja, hogy minél többen nézzék majd a közel 200 fellépőt.

Hálát adott az éneklésért

Az első szám, amit Kovács Kati előadott a Raktárkoncerten az Add már Uram az esőt című dal volt. A rendező meg is jegyezte, hogy óvatosan ezzel a dallal, mert mihelyst az énekesnő előadta, elkezdett szakadni az eső, amin a jelenlévők jót mosolyogtak.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás