Rendhagyó eszközökkel védekezik Nagy Feró a koronavírus ellen





Igazi legendák lépnek a raktárkoncertek színpadára, ráadásul otthonról, online élvezhetjük a fesztiválhangulatot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.29.
raktárkoncert

Javában folynak a már sokak által várt raktárkoncertek forgatási munkálatai. A koncertsorozatot a kormány azért hívta életre, hogy támogassa a zenészeket és a zeneiparból élő háttérmunkásokat. 5,3 milliárd forintból több mint 150 raktárkoncerteket szerveznek, hogy ezen keresztül támogassák az iparágban dolgozó előadókat és háttérmunkásokat. A Metropol több részes összeállításban számol be a koncertekről, amelyeket online sugároznak majd - a raktárkoncertek a mindiGO TV alkalmazásban tekinthetők meg.

A Lounge Group jóvoltából már a raktárkoncertek nyilvánosságra kerülését megelőzően számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül. A raktarkoncert.hu honlapra és a vonatkozó közösségi média oldalakra folyamatosan kerülnek fel a színfalak mögötti pillatanok képei és a fellépőkről szóló exkluzív fotós, hangos és mozgóképes információk.

Rúzsa Magdi új albumot készített

Fotó: Bors

Az énekesnő több száz koncertet adott volna idén, ehhez képest öt fellépése valósult meg csupán. Magdi azonban nem bánkódik, igyekezett ebből a helyzetből is kihozni a legjobbat. Termékeny előadóként hasznosan töltötte a szabaddá vált idejét. „Kreatív ember vagyok, és annyira örülök, hogy nem estem depresszióba, ehelyett a jóisten letett az asztalomra egy ilyen csodás ötletet, amelyhez tizennyolc dal született, s egy imádnivaló történet kerekedett belőle. Angyalkert...” – mosolyodott el a könyv címét említve az énekesnő, aki ezek után még mélyebben hisz benne: az élet hol ad, hol elvesz.

Szandi tizenkét embernek segített

Fotó: Bors

Az énekesnő igyekezett minél több kollégáját belevonni a Raktárkoncert-fellépésébe, hogy annyi emberen segíthessen, amennyin csak tud. Önzetlenségének köszönhetően tizenkét kollégája napjait könnyítette meg. „Örülök, hogy ezzel a koncerttel 12 embert segíthetek. Akit csak tudtam, hívtam, hiszen az utóbbi hónapokban az egész szakmánk rettenetesen nehéz helyzetbe került” – mondta el a Borsnak Szandi, aki a karantén alatt megmutatta rockos oldalát is.

Molnár Ferenc Caramel: Később bővül a család

Fotó: Bors

Caramel és felesége, Szilvi elérkezettnek látták az időt arra, hogy idén elkezdjenek dolgozni a babaprojekten, ezzel kistestvért ajándékozva lányuknak, Szofinak. A koronavírus azonban mindent felülírt, a babaprojekt most még várat magára. „Ha nem lett volna ez az egész helyzet, akkor valószínűleg már készülnénk a családbővítésre, de picit módosítottuk az ez irányú terveinket” – mondta el a Ripost-nak Caramel. Az énekes az utóbbi hónapokban fél lemeznyi dalt írt. „Rám nagyon inspirálóan hatott ez a korszak, amelyről már írtam egy fél lemeznyi számot. Nem konkrétan a koronavírusról, hanem az életünkbe észrevétlenül bekúszó bizonytalanságérzésről.”

Nagy Feróra nagyon vigyáz a családja

Fotó: Metropol

A Beatrice frontemberére nagyon vigyáz a családja, igaz, ő maga is megteszi, ami tőle telik: finom pálinkával és fokhagymával veszi fel a harcot a koronavírus ellen. „Rám már nagyon odafigyel a családom, mivel már szépkorú vagyok, vigyáznak rám, mint egy aranytojást tojó tyúkra. Egyébként egy jó tipp a vírus ellen: fertőtlenítsünk pálinkával és együnk hozzá egy kis fokhagymát” – mondta el nevetve a Ripost-nak Feró, akinek már nagyon hiányoznak az unokái és a közönsége.

Pápai Joci sokszor feszült volt

Fotó: Metropol

Joci az utóbbi hónapok bizonytalanságait meglehetősen nehezen viselte: sokszor ingerült és feszült volt, de a családja megértette és segítette őt, amiért mérhetetlenül hálás a szeretteinek. „Rá kellett jönnöm, hogy az utóbbi években sok mindenről lemaradtam, de most bepótoltunk mindent. A család a legfontosabb!” – mondta el a Ripost-nak Joci, akinek bár rettenetesen hiányzott a színpad és a közönség, új dolgokat is kipróbált. Angolul kezdett tanulni, de hamar véget ért a lelkesedése.

„Elhatároztam, hogy végre megtanulok rendesen angolul, de nem volt hosszú életű a dolog, mert a családom már fogta a hasát a nevetéstől a próbálkozásaim miatt.”





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás