Kiderült a titok, ezért szakított Vilmossal Katalin hercegné





Néhány pikáns részletre is fény derül a házaspár magánéletéből, amit egy hamarosan megjelenő könyvben írtak le.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.08.
szerelem

Az talán vitán felül áll, hogy a cambridge-i hercegi pár szinte mindenkinek a kedvence. Igaz ez a brit királyi család idősebb tagjaira és hétköznapi emberekre is. Hiszen példamutató életükkel emberek milliói tartják példaképnek Katalint és Vilmost.

Az már-már feledésbe merült, hogy azért ők is voltak „laza” fiatalok, amikor még nem nehezedett rájuk a kötelesség terhe sem.

Egy hamarosan megjelenő könyv szerzői most lelepleznek néhány kulisszatitkot, abból az időkből, amikor még nem házaspárként élték a mindennapokat.

Kiderült például, hogy Vilmos nem azon a hírhedt főiskolai divatbemutatón nézte ki magának Katalint, hanem már sokkal hamarabb egymásra hangolódtak. Sőt gyakorlatilag együtt éltek, csak egyikükben sem tudatosult, hogy már nem barátok, hanem szerelmesek. Aztán ott a divatbemutató után Vilmos eldöntötte, hogy onnantól nem szomszédos szobáknak alszanak majd az idősebbik Middleton-nővérrel, hanem egy ágyban - ismerteti a részleteket a Ripost.

De az sem volt eddig közismert, hogy miért is történt a leghosszabb szakításuk, mert az okokról nem igazán beszéltek soha. Ez érthető is, mert Vilmosra nézve elég kellemetlen, hogy akkoriban ő is többre tartotta a bulit és az ivást, mint a kötelességet. Így amikor lehetősége volt a barátaival megszökni egy görög hajóútra, ahol a matrózok mind egytől-egyig csinos hölgyek voltak, azonnal igent mondott. Katalin ellenben annyira nem volt lelkes, hogy el is hagyta a hercegét. Igaz, csak néhány hónapra.

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás