RETRO RÁDIÓ

Folytatódnak a Raktárkoncertek: Visszavágynak a színpadra a magyar zenei legendák





Továbbra is a legnagyobbak lépnek a Raktárkoncertek színpadára, ráadásul otthonról, online élvezhetjük a fesztiválhangulatot.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2020.10.20.
karantén

Javában folynak a már sokak által várt Raktárkoncertek forgatási munkálatai. A koncertsorozatot a kormány azért hívta életre, hogy támogassa a zenészeket és a zeneiparból élő háttérmunkásokat. 5,3 milliárd forintból több mint 150 raktárkoncerteket szerveznek, hogy ezen keresztül támogassák az iparágban dolgozó előadókat és háttérmunkásokat. A Metropol többrészes összeállításban számol be a koncertekről, amelyeket online sugároznak majd – a raktárkoncertek a mindiGO TV alkalmazásban tekinthetők meg.

Kovács Kati kertészkedett a karantén alatt

A koncertek elmaradásával a Kossuth-díjas énekesnőnek rendkívül sok szabadideje lett, amit igyekezett hasznosan eltölteni. Rengeteget sétált és sokat kertészkedett. „Mászkáltam, sétáltam, napoztam. Mindent megpróbáltam, de az az igazság, hogy nagyon unatkoztam a zene nélkül. A zene annyira hozzátartozik az életemhez, hogy elvonási tüneteim voltak” – fogalmazott Kovács Kati. Az énekesnő annyira élvezte a Raktárkoncert felvételét, hogy felajánlotta a szervezőknek: minden nap eljön fellépni.

Fotó: Metropol/Szabolcs László

Korda György és Balázs Klári vitaminokkal erősödnek

A házaspár mindent megtesz azért, hogy elkerüljék a koronavírust; nemrégiben önkéntes karanténba vonultak. A Raktárkoncertek felvételén viszont elmondták, hogyan készültek az őszre. „Próbáltunk nyáron feltöltődni, sokat voltunk a kertben, mozogtunk, és persze vitaminokat szedünk, D-, C- és E-vitamint” – mondta el Klárika a fellépés előtt. Bármennyire felvillanyozta Gyuri bácsit a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagjának köszönhetően életre hívott Raktárkoncert, az tenné boldoggá igazán, ha minden koncertjüket meg tudnák tartani. Jelenleg viszont karanténban vannak, és egyelőre nem tudják, mikor térnek vissza a színpadra.

Fotó: Bors/Knap Zoltán

Schuster Lóri élvezi a nők társaságát

A P. Mobil frontembere számos egészségügyi problémán van túl, éppen ezért felüdülés volt számára a Raktárkoncert. Ráadásul azt sem tagadja, hogy a mai napig felettébb élvezi a hölgyek társaságát. „Egyedül élek, de időnként fogadok látogatókat, akiknek máshogy kopog a cipőjük, mint a férfiaké. A nőket leszámítva egyébként teljesen jól elvagyok egyedül. Szeretek elmélkedni, tervezgetni, úgyhogy remélem még nagyon sokáig élvezhetem a mobilosok társaságát, és a csajok valamint a közönség rajongását, ami ennyi idő múltán is töretlen” - mesélte a rocker.

fotó: Knap Zoltán (BORS)

Fenyő Miklós már készül a koncertekre

Az énekes a karrierje során ahhoz szokott, hogy sok ezres közönség előtt zenél, most üres garázsban énekel, de ugyanolyan elsöprő energiával.„Hiszem, hogy hamarosan újra a hús-vér rajongóink előtt koncertezhetünk, akikkel a járvány alatt csak az interneten tudjuk tartani a kapcsolatot. Fontos, hogy a rajongók mindig velünk legyenek, az ismerős arcok a koncerteken, vagy a tömegből felszűrődő lelkes hangok mind megerősítenek bennünket abban, hogy van miért, van kiért csinálnunk azt, amit teszünk” – fejtette ki Fenyő Miklós.

Fotó: Bors/Végh istván

Deák Bill Gyula a családjáért aggódik

Az énekes nagyon rosszul éli meg az idei évet, és nem csak a járvány miatt: imádott felesége szívinfarktust kapott, a menyénél pedig daganatot találtak, jelenleg kemoterápiára jár. Éppen ezért fokozottan ügyelnek az egészségükre. „Nem engedünk be senkit a lakásba, a feleségem eléggé veszélyeztetett az infarktusa után. Szerencsére most már sokkal jobban van, de nagyon figyelünk arra, hogy minden szabályt betartsunk. Én is sokkal jobban figyelek magamra: nem dohányzom, nem eszek össze-vissza„ - mondta el a rocklegenda.

Fotó: Markovics Gábor Ripost

 





Ezeket olvastad már?
„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás