A rádiós műsorvezető szinte az egész országot beutazza azért, hogy a hallgatóknak és mostantól a nézőknek is megmutassa hazánk legjobb gasztrohelyeit és azok legínycsiklandozóbb fogásait.
Szinte az egész nyarat utazással töltötte Pordán Petra, aki nem éppen pihenési céllal vágott neki hazánknak. Sokkal inkább azért, hogy megmutassa Magyarország legjobb éttermeit, borvidékeit és egy-egy remek fogást a térség étterem kínálatának étlapjáról.
„Szeretek új tájakat felfedezni, különösen, ha ahhoz az új ízek felfedezése is kapcsolódik. Eddig számtalan interjút készítettem már a hazai gasztroélet jeles képviselőivel a Sláger Reggel Extrában. Mindig sajnáltam, hogy az éterben sajnos nem tudjuk megmutatni azokat az ételeket, italokat vagy csak magát a vidéket, amiről szó esik. Most kimozdultunk a stúdió falai közül és helybe mentünk a legjobb fogásokért” – mondta a csinos műsorvezető, aki szinte az egész országot bejárta.
„A Balatontól Debrecenig, Sümegen át Vágvölgyig számtalan helyen jártam, interjúztam és forgattam a gasztronómia jegyében. Tucatnyi fogást kóstolhattam meg, a Karolina Kávéház fantasztikus süteményeitől kezdve a Szent Domonkos Étterem cipóban sült ragulevesein át, szinte mindent! Mindezt már videointerjúk formájában is meg lehet tekinteni, előre szólok, éhesen nem érdemes nekikezdeni a megnézésüknek” – tette hozzá Pordán Petra, aki maga is szeret a konyhában sürögni-forogni.
„Nagyon szeretek főzni, amikor csak időm engedi meg is teszem ezt. Kikapcsol a sütés-főzés. Bár az utóbbi időben kevesebb időm jutott minderre, a gasztronómia iránti rajongásom örök. Szinte csak egyetlen dolog van, amire nemet mondok, az pedig nem más, mint a mazsola. Ezt a mai napig nem sikerült megkedvelnem” – vallotta be az Ötcsillagos Sláger Reggel Extra műsorvezetője.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre