Padlóra került! Megrendítő vallomás Dévényi Tibi bácsitól





Komolyan megszenvedi a koronavírus miatti "szobafogságot" a műsorvezető.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.13.
depressziós lett

Nagyon nehezen éli meg az elmúlt hónapok bezártságát Dévényi Tibor, még a Retro Rádióban lévő műsorát is az önkéntes karanténban készíti el.

„Megmondom őszintén, hogy a depresszió elérte a mélypontját, és szerintem nem csak nekem! A sors kezében vagyunk, ami lesz, azt el kell fogadnunk. Én meg voltam arról győződve, hogy ennek a nyár közepén vége lesz, de túl optimista voltam. Hiába mondják, hogy az előadók koncentráljanak a mára, az épp előttük álló feladatra, ez nagyon nehéz”kezdte sóhajtva a Ripostnak a lemezlovas.

Nem jól viseli a bezártságot Dévényi Tibor
Fotó: Metropol

A Három kívánság műsorvezetőjeként országos népszerűségnek örvendő Dj úgy érzi, neki még nehezebb a helyzete, hiszen semmi értelme úgy pörgetnie a korongot, hogy a közönség közben egy helyben ül.

A hajdanán pöttyös labdát osztogató Dévényi Tibi bácsi próbálta olvasással, tévézéssel elütni az időt, de ma már ez sem szórakoztatja.

„A lakásban már olyan tisztaság és rend van, mint egy múzeumban, a tévében a filmeket kívülről tudom, az olvasástól meg már a szemem fájt, most már, igazság szerint, nem kapcsol ki” – ismerte el a Retro Rádió műsorvezetője.

Még szerencse, hogy ilyen gyönyörű őszi idő van, így Dévényi ki tud ülni egy kicsit a teraszra, de az sem az igazi úgy, hogy nincs társaság, csak egyedül szemlélődik.

„Mindenki azt mondta nekem, hogy tegyük át későbbre a baráti összejöveteleket. Nem akarok túl pesszimista lenni, de már 74 éves vagyok. Ennyi idősen kimondani azt, hogy ”majd egyszer„ az nagyon nehéz” – vallotta be a lapnak kicsit szomorkásan.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás