RETRO RÁDIÓ

Geszler Dorottya: Napelemmel működöm

Geszler Dorottya néhány évvel ezelőtt úgy döntött, hogy a műsorvezetést hátrahagyva új életet kezd. Jógaoktató lett, amihez egy egészen más lelkület kell, mint a tévézéshez, de döntését egy percig sem bánta meg, sőt ebben találta meg csak igazán önmagát.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.08.24. 14:36
I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület napelem Geszler Dorottya jógaoktató

–A média egy nagyon intenzív, nem feltétlenül őszinte közeg. Megvan annak is a maga varázsa, de ma már sokkal közelebb áll hozzám a jóga és a pilates. Ettől függetlenül ott sem minden móka és kacagás, hisz nap mint nap szembesülsz a saját testeddel és lelkeddel, azzal, hogy mennyit bírsz, mekkora az akaraterőd, és az igazságot nem mindig könnyű elfogadni – kezdte Geszler Dorottya, aki negyvenkilencedik születésnapját újrakezdésként élte meg.

–Szeretem a tavaszi-nyári időszakot, egyrészt mert ilyenkor ünneplem a szülinapom, másrészt a jó időben sokat lehet a szabadban lenni, ami számomra nagyon fontos. Nekem ezek a napok jelentik az újrakezdést, szoktam egy kicsit mérlegelni, számot vetni, hogy tulajdonképpen hol is tartok, mik a terveim az évre. Szeretnék a nyáron utazni, hisz mindenem a tengerpart és a napsütés. Azt szoktam mondani, hogy napelemmel működöm – magyarázta a jógaoktató, aki egyébként is sokat utazik, hisz 23 éves lánya, Laura a madridi egyetemen tanul.

–Sokszor nehezen viseljük a köztünk lévő távolságot, mindig hiányzunk egymásnak, de próbáljuk úgy csinálni, hogy két találkozás között ne teljen el több idő, mint három hónap. Ő is gyakran jön haza, én is megyek hozzá amikor csak tudok, izgalmas így az életünk. Még másfél éve van hátra a suliból, így egyelőre nem tudni, hogy kint marad vagy itthon vág bele valamibe, de bárhogyan is dönt, én mindenben támogatom – jelentette ki Dorottya, aki nemcsak lányára, hanem saját magára is büszke, önmaga elfogadásában pedig sokat segített neki a pilates.

–Úgy érzem, hogy ki vagyok magammal békülve. Nem hinném, hogy nagyképű vagyok, de pontosan tudom, hogy mik az erősségeim. Olykor persze nekem is szükségem van a megerősítésre, de alapvetően igyekszem hinni önmagamban és befele figyelni. Ebben a sport is sokat segített, mára azt hiszem, hogy megtaláltam a testi-lelki egyensúlyom –tette hozzá az egykori műsorvezető.

Geszler Dorottya a jógában talált új inspirációra Fotó: Archív

 

Ezeket olvastad már?
Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás