RETRO RÁDIÓ

Csonka Rebeka: Isten más utat szánt nekem

A Magyarország szépe harmadik helyezettje Csonka Rebeka lett, akinek mindig is fontos szerepet játszott az életében Isten. Vallásos családban nevelkedett, ahol megtanulta, hogy a legnehezebb pillanatokban is hinni kell. A 22 éves szépség noha bízott a győzelemben, úgy véli, hogy ennek így kellett lennie.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.08.24. 14:45
I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület Csonka Rebeka vallás szépségkirálynő

Az ország legszebb lányai küzdöttek a koronáért 2019 június 23-án a Duna Televízió műsorán. A győztes Nagypál Krisztina lett, első udvarhölgyként Gaál Tímea, második udvarhölgyként pedig Csonka Rebeka örülhetett, aki a legszebb mosoly címet is bezsebelte. A zalaegerszegi lány nem titkolja: csalódott egy picit a végeredmény miatt, de igyekszik pozitívan gondolkodni.

–Nagyon vegyes érzelmeim vannak. A verseny előtti hetek, többek közt a tábor is nagyon strapás volt, megterhelt lelkileg, és talán az élőshow végére egy picit elfáradtam, talán nem tudtam azt a bájt és belső energiát hozni amit szertettem volna – kezdte Rebeka, aki korábban őszintén mesélt arról, hogy milyen fontos számára a hit. –A táborban egy picit elvesztem, és úgy érzem, hogy nem fordítottam kellő energiát arra, hogy gyakoroljam a hitemet, a végén ezért is voltam egy picit bizonytalan. Nagy feladat lesz ebbe az egészbe belenyugodni, lehet, hogy csak évek múlva tudom majd meg, hogy miért alakult így, de mindig is hittem abban, hogy nincsenek véletlenek. Könnyen lehet, hogy a győzelem olyan irányba vitt volna el, ami valójában nem én vagyok, Isten más utat szánt nekem – magyarázta Rebeka, aki számára nem áll meg az élet, továbbra is modellkedik és igyekszik megtalálni a saját útját.

–A modellkedés terén minden a régi, folyamatosan vannak munkáim, emellett egy edzői tanfolyamot is elkezdtem, továbbá remélem, hogy a verseny is megnyit előttem új lehetőségeket. Összességében egy nagyon szép időszak zárult le mögöttem, hálás vagyok a szüleimnek, hogy mindenben támogattak és végig mellettem voltak, lelket öntöttek belém a mélypontokon.

Csonka Rebeka Fotó: Metropol

 

Ezeket olvastad már?
Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás