BL-be várja a Fradi focistáit a válogatott kézilabdázó

A kézilabda mellett a futball-labda is előkerül a ferencvárosi lányok edzésén. Tomori Zsuzsáék a Fradi labdarúgóinak szurkolnak csütörtök este a Tottenham Hotspur elleni Európa-liga-találkozón.



Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2024.10.02. 09:00
Módosítva: 2024.10.02. 16:07
kézilabda Tomori Zsuzsanna labdarúgás FTC

Csütörtökön az angol Tottenham Hotspur ellen játszik a Fradi a labdarúgó Európa-ligában (18.45., M4 Sport). Természetesen a zöld-fehér női kézilabdázók is érdeklődéssel várják a találkozót, és szurkolnak  majd Pascal Jansen edző csapatának.

Fradi
Nagy meccs vár a Fradi focistáira

A 189-szeres válogatott ferencvárosi kézilabdázó, Tomori Zsuzsanna ugyan nem tartja magát labdarúgó-szakembernek, de azért a jelentősebb klasszisok neveivel tisztában van.

Böde Dániel a kedvenc játékosom. Meglehet, hogy Bíró Blanka kapusunk befolyásolja a döntésemet, mivel a férje az exfradista, jelenleg Pakson futballozó játékos. Ha tehetem, megnézem a Jansen vezette mostani zöld-fehér labdarúgócsapatot, de mivel a bajnokságtól kezdve a Bajnokok Ligájáig rengeteg a versenyelfoglaltságunk, a sok utazás, túl gyakran nem ülhetek a Groupama Aréna nézőterére

– árulja el a Metropolnak az átlövő.

Remélem, hogy újabb bajnoki címet szereznek futballistáink, és a 2025 nyarán rajtoló BL-idényben főtáblára kerülnek. Jó lenne csütörtökön az El-ben az angol Tottenhammel szemben egy kedvező eredmény, de hát a Premier League az Premier League...

– folytatja Zsuzsi.

Foci a Fradi edzésén

Tomori elárulja: az FTC női kézilabda-csapatának légiósai között számos ügyes futballistát ismer, edzésen a lábukkal is varázsolnak a futball-labdával, de tétmeccs előtt ez a gyakorlat megszűnt. 

– Erre az idényre alaposan felerősítették a játékosállományunkat, amelyben szerepel francia, szerb, orosz, német és holland kézilabdázónő is. Így ha tréningen futballozunk, repkednek Kylian Mbappé és Virgil van Dijk nevei, attól függően, hogy a francia Laura Glauser-nél és Beatrice Edwigénél, illetve a holland Angel Malensteinnél van a labda – teszi hozzá.

Hirdetés: Dübörög az El! A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az El-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az El-ről itt.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás