„Nem ezt érdemeltük” – Gulácsi Péter főnöke kiakadt az év meccse után

Két meccs után nulla ponttal áll a Bajnokok Ligájában az RB Leipzig csapata. Gulácsi Péter és társai ellen az Atlético Madrid után a Juventus fordított.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.03.
Gulácsi Péter Bajnokok Ligája Lipcse

Két meccs, két vereség: az RB Leipzig újra előnyről veszített a Bajnokok Ligája főtáblájában. Az Atlético Madrid (1-2) után a Juventusszal csapott össze Gulácsi Péter és Orbán Willy csapata, a lipcsei összecsapás az év egyik legjobb meccsét hozta. A szlovén Sesko révén kétszer is vezetett a német gárda, a Juventus emberhátrányban fordított.

gulácsi péter
Gulácsi Péter (balra) frusztrált volt a meccs után (Fotó: picture alliance)

A meccs egyik főszereplője Orbán Willy volt. A magyar válogatott védője az első olasz gólnál lemaradt Dusan Vlahovicsról, majd a hosszabbítás perceiben fejjel egyenlíthetett volna. Nem is volt boldog a lefújás után.

Nem ezt mutatta a játék képe. 2-1-nél emberelőnyben gondoltam, hogy akár nyerhetünk is. Hiába játszottunk jól, nem sokat ér, ha nulla pontunk van

– mondta Orbán.

Gulácsi Péter főnöke szerint nincs igazság

A Lipcse sportigazgatója, Rouven Schröder a rengeteg kihagyott helyzetről beszélt:

Nem érdemeltünk ilyen vereséget, ennek nem kellett volna megtörténnie. A játékosok mind magukba roskadtak. A végén az volt az érzésem, hogy hiába van rengeteg helyzetünk, szerencsénk az nincs, így a gól is elmaradt

mondta a vezető.

A Lipcse Gulácsi Péterrel a soraiban legközelebb vasárnap játszik bajnokit idegenben a Heidenheim ellen.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás