Itt az első fotó, lilába öltözött a fradista Gera Zoltán

Először dolgozhat az NB I-ben vezetőedzőként a legendás focista. Gera Zoltán a Vasas után a Kecskemét vezetőedzője lett.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.16. 10:48
Kecskemét válogatott Gera Zoltán

Gera Zoltán lett a Kecskemét vezetőedzője. A Fradi legendája szerdán délelőtt írt alá a lila-fehér csapathoz. Gera korábban a magyar U21-es válogatottat vezette, majd idén februárban az NB II-es Vasas vezetőedzője lett. Onnan a rossz eredmények miatt augusztusban kellett távoznia.

Gera Zoltán
Gera Zoltán aláírta a szerződését Fotó: KTE

Gera sorozatban az ötödik olyan kecskeméti edző, aki a klubnál mutatkozhat be az NB I-ben. Gera Zoltán Szabó István váltja a kispadon.

Csodára készül Gera Zoltán

A lila-fehérek jelenleg az utolsó helyen áll a tabellán, ezen kell változtatnia az új edzőnek. Gera Zoltán Kecskeméten már szerdán munkába állt.

 Valami megtört a csapaton belül, ebből az állapotból a lehető leggyorsabban ki kell jönni. A csapat karakterét, a játékosokat ismerem, egy keményen küzdő és dolgozó gárdáról van szó. Nagyon fontos, hogy az identitás erős maradjon, emellett visszanyerje a stabilitását a csapat, hiszen a pontok gyűjtését meg kell kezdeni, ez fontos az önbizalom és a hit szempontjából is. A játékosokat és a keretet bőven alkalmasnak tartom arra, hogy elérjük a céljainkat, illetve hatékonyan tudjunk együtt dolgozni

 – idézte a klub honlapja Gera Zoltánt.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás