A világsztár sem hagyta szó nélkül Sallai Roland teljesítményét

Sallai Roland teljesítményét csapattársa, a Galatasaray legnagyobb sztárja is dicsérte. A nigériai Victor James Osimhen megjelent a magyar játékos Instagram oldalán.



Megosztás
Szerző: HWK
Létrehozva: 2024.10.21. 13:00
Victor James Osimhen Sallai Roland Galatasaray

Szombaton először szerepelt a Galatasaray kezdőcsapatában Sallai Roland. A magyar válogatott játékosa az Antalyaspor elleni idegenbeli meccsen lépett pályára a török élvonal 9. fordulójában, és remek teljesítményt nyújtott. A 10. percben ő harcolta ki az első gól előtti szögletet, amelyből Mauro Icardi gólt szerzett. Sallai végén pályán volt, Icardi végül kétszer talált a hálóba, és Osimhen is eredményes volt, a Galatasaray 3-0-ra nyert, és továbbra is vezeti a tabellát.

Fenerbahce v Galatasaray - Turkish Super League
Sallai kezdőként szerepelt a török csapatban (Fotó: Ahmad Mora)

A nigériai Victor James Osimhen ezen a nyáron a Napolitól érkezett, és ő sem hagyta szó nélkül Sallai teljesítményét, a magyar szélső Instagram oldalán tűzzel és piros szívvel üzent. Osimhen elismerése kiváltság: Osimehn 2023-ban a nápolyi csapattal nyert bajnoki címe mellett az év játékosa elismerést is kiérdemelte a Serie A-ban, és a 75 millió eurós árával az egész török liga legértékesebb futballistája – teszi hozzá a Magyar Nemzet.

Sallai Roland
Osimhen is reagált Sallai Instagram oldalán

A Galatasaray legközelebb október 28-án lép pályára, a török bajnokság 10. fordulójában a Besiktast fogadja. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás