Óriási esélyt kapott Sallai Roland a gólja után

Hollandia ellen gólt szerzett, de Bosznia-Hercegovina ellen is jó teljesítményt nyújtott a magyar labdarúgó-válogatott szélsője. Sallai Rolandot a Galatasaraynál szintén figyelték, és a hétvégén a kezdőcsapatba jelölhetik.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.10.18. 09:00
Módosítva: 2024.10.18. 11:08
Sallai Roland kezdőcsapat Galatasaray Törökország

Sallai Roland Törökországban összeszedett kisebb sérülése szerencsére nem volt komoly, a 27 éves futballista a magyar labdarúgó-válogatott rendelkezésére tudott állni a két Nemzetek Ligája-összecsapáson. Hollandia ellen remek gólt szerzett, emellett egyszer a kapufát is eltalálta, Bosznia-Hercegovina ellen pedig szintén jó teljesítményt nyújtott a pályán. Játékát természetesen klubcsapata, a Galatasaray is figyelte, ebből pedig a hétvégén profitálhat.

Sallai Roland
Sallai Roland a hétvégén kezdő lehet a Galatasarayban – Fotó: Ahmad Mora

A török listavezető a bajnokság kilencedik fordulójában az Antalyasporhoz utazik október 19-én, szombaton. A helyi Sabah arról ír, hogy Sallai minden bizonnyal a kezdőcsapatban fog lehetőséget kapni, mégpedig Baris Yilmaz helyén. A török szélső Montenegró ellen még kezdett a Nemzetek Ligájában, azonban egy félidő után lecserélte Vincenzo Montella vezetőedző, Izland ellen pedig már egy percet sem játszott. A Csakfoci szemléje szerint apró sérülésről van szó, ami miatt a Galatasaray elővigyázatosságból pihentetné a hétvégén.

Átlagosan kezdett Sallai Törökországban

Szeptemberi átigazolása óta Sallai eddig három tétmérkőzésen játszott a török bajnokság címvédőjénél. Először a Fenerbahce elleni, 3-1-re megnyert örökrangadón szállt be csereként, majd a Kasimpasa ellen (3-3) már a kezdőcsapat tagja volt, de ott kellett a szünetben sérülés miatt lecserélni. Az Alanyaspor ellen (1-0) újfent csereként játszott, a hajrában közel állt ahhoz, hogy összehozzon egy tizenegyest csapatának, a játékvezető azonban végül nem ítélt büntetőt. Az Európa-liga keretébe nem lett benevezve, miután a játékoslista leadási határidejének lejárta után érkezett. Sallai így tavaszig csak a hazai versenysorozatokban tudja megmutatni magát.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás