„A világ legrosszabb döntése” – Angliában is kiakadtak a Fradi miatt

Magyarországon nem értjük, miért nem adták meg Varga Barnabás gólját a Tottenham ellen az Európa-ligában. Kiderült, még maguk az angolok sem értik, mi történt a stadionban.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.04. 19:00
Varga Barnabás Tottenham Fradi

Szoros meccsen kapott ki 2-1-re a Ferencváros az Európa-ligában a Tottenham ellen, de mostanra kiderült, a bírók főszerepet játszottak a találkozón. A mérkőzés elején Varga Barnabás fejesével szerzett vezetést a Fradi, a gólt azonban les miatt nem adták meg. Pascal Jansen ferencvárosi vezetőedző higgadtan, de értetlenkedett a döntés miatt. Most kiderült, a Tottenham egykori sztárja sem érti, mi történt a videobírói szobában.

Fradi
Két gólt is szerzett Varga a Fradi csapatában, de csak a másodikat adták meg (Fotó: Magyar Nemzet)

Még a TNT szakkommentátora, az egykoron a Tottenham mezét 377 mérkőzésen magára húzó Glenn Hoddle sem értette a döntést – írja a Magyar Nemzet

Kiállt a Fradi mellett az angol legenda

Ezt megúszta a Spurs, érvényes gól volt. Nem értem, miért lenne les. Az egész életemet a futballban töltöttem, meg tudom állapítani, hogy Adama Traoré nem zavarta a kapusunkat, noha mozgott a Spurs kapuja felé

– magyarázta a korábbi középpályás.

Később egy fotóval bizonygatták Hoddle-nek, hogy helyes döntés született. Az ábra alapján centiméteres lesről ugyan lehetett szó, de nem mindegy, melyik pillanatban húzták meg a vonalat, hiszen Varga nagy sebességgel érkezett. Hoddle-t ez a felvétel sem győzte meg a helyes bírói döntésről, szerinte érvényes volt Varga Barnabás gólja.

Az angol bulvárlapok közül a The Sun és a Daily Star minden idők legrosszabb lesítéletéről írt, és a megállapítással több szurkoló is egyetértett. 

Hirdetés: Dübörög az EL! A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás