"Pokol lesz" - kőkemény üzenet a Fradi meccse előtt

A Ferencváros első pontjait szerezné meg csütörtökön az Európa-liga főtábláján. A Fradi dán védője a szurkolókhoz is szólt



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.23. 15:00
Fradi Nice pokol

A belga Anderlechttől és az angol Tottenhamtől is 2-1-re kapott ki az Európa-liga újjáalakított főtábláján a Fradi. Ezek után nem is kérdés, csütörtökön a francia Nice ellen minimális cél a pontszerzés. A magyar bajnok hazai pályán fogadja riválisát, a meccs előtt a nyáron igazolt védő, a dán Stefan Gartenmann beszélt az elvárásairól.

fradi
Gartenmann a Fradi Tottenham elleni meccsén is játszott Fotó: AFP

A játékos sem tagadja, nagyon kell a sikerélmény a nemzetközi porondon is.

- Tudjuk, hogy a Nice nagyon erős csapat, sok jó játékosa van, jó állapotban vannak, tele energiával. Két meccsünk volt eddig, de ha most újra tele lesz a stadion, akkor remélhetőleg el tudjuk őket kapni - mondta a dán védő, aki hozzátette, sok nagynevű játékosukkal is megismerkedtek a videózás során.

Poklot akat a Fradi
 

A játékos szerint az akarat döntő lehet.

- Ha csak 5 százalékkal többet adunk bele, mint ők, akkor jó esélyünk van megszerezni a három pontot. 

A szurkolóknak azt üzenem, remélem, sokan kijönnek, és végig kiabálnak, szurkolnak, mert akkor a Groupama Aréna olyan lesz a Nice-nek, mint maga a pokol.

A Fradi az Európa-ligában nyolc meccset játszik, csütörtök lesz a harmadik (18.45, M4 Sport).

Dübörög az EL! A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás