Dibusz elárulta, így tudja a Fradi 3-0-ra megverni a Nice-t

Győzelemmel hangolt a Ferencváros a csütörtöki Európa-liga összecsapására a Nice ellen. A Fradi kapusát, Dibusz Dénest a kisfia, Bence kísérte ki a múlt heti Fehérvár elleni bajnokin, ami a csapatkapitánynak nagy lökést adott.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.10.22.
Fradi európa-liga Bence Nice dibusz dénes

A Ferencváros fontos győzelmet aratott múlt vasárnap a Fehérvár ellen (2-0) a labdarúgó NB I tizedik fordulójában. Az együttes ezzel visszavette a vezetést a tabellán, ezzel pedig jó hangulatban készülhet a csütörtöki, Nice elleni Európa-liga találkozóra (18:45, M4 Sport). A Fehérvár után a Fradi csapatkapitánya, Dibusz Dénes összegezte a látottakat.

Ferencvarosi TC v Tottenham Hotspur - UEFA Europa League 2024/25 League Phase MD2
Dibusz Dénesnek kisfia segített a Fradi újabb győzelmében Fotó: NurPhoto via AFP

„Sajnos a Fehérvár ellen sem játszottunk úgy, ahogy az elvárható lenne. Kevés helyzetet alakítottunk ki, ráadásul azoknak is csak a felét tudtuk értékesíteni. Ám ennek köszönhetően szereztünk végre három pontot, amit becsüljünk meg, hiszen a kiállítás után a fehérváriak kétszer is a kapufát találták el. Mindenesetre hiszem azt, hogy ez a siker lökést ad a folytatásra” – mondta a FradiMédiának Dibusz Dénes.

Így győzhet könnyedén a Fradi a Nice ellen

A kapust ezúttal rendhagyó módon kisfia, Bence kísérte ki a pályára. Dibusszal eddig egyszer fordult elő, hogy gyermekével együtt lépett ki a gyepre, szerinte Bencével biztos lenne a siker csütörtökön a Nice ellen.

„Tavaly a Kisvárda ellen kísért ki először, nyertünk 1-0-ra. Most a fehérváriak ellen jött velem a gyepre, nyertünk 2-0-ra”. 

Már most megígérhetem mindenkinek, hogy csütörtökön is mellettem lesz a sorsdöntő El-meccsünk előtt, ami azt is jelentheti, hogy 3-0-ra verjük a francia Nice gárdáját. Nagyon szeret velem lenni a meccsek előtt és után, élvezi a hangulatot.

A Fradi egyelőre pont nélkül az áll az El tabelláján. Az első fordulóban az Anderlecht otthonában kapott ki 2-1-re, majd a Groupama Arénában, a Tottenham ellen játszott szoros összecsapást, de végül szintén 2-1-re alulmaradt az angol sztárcsapat ellen. A Nice döntetlennel kezdett a Real Sociedad ellen (1-1), Olaszországban a Lazio viszont kiütötte (4-1).

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás