Elvesztette a fejét a Fradi sztárja, de így is nagy az öröm a Groupama Arénában

A Ferencváros a Fehérvárt fogadta a labdarúgó NB I tizedik fordulójában. A Fradi végül Matheus Saldanha és Kady Borges góljával 2-0-ra győzött, Tosin Kehinde azonban a kiállítás sorsára jutott.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.10.20.
Matheus Saldanha Fehérvár Tosin Kehinde Kady Borges Fradi

A Ferencváros két legfőbb riválisa, a Paks és a Puskás Akadémia is győzött a labdarúgó NB I tizedik fordulójában, így a címvédőnek is fontos lett volna megszereznie a három pontot. A Fradi végül hozta a kötelezőt, Matheus Saldanha és Kady Borges góljával 2-0-s sikert aratott a Fehérvár ellen a Groupama Arénában, Tosin Kehinde viszont a kiállítás sorsára jutott.

Matheus Saldanha, Fradi
Matheus Saldanha újra betalált a Fradiban Fotó: Csudai Sándor

A vezetést egy elképesztő fehérvári hiba után szerezte meg a zöld-fehér együttes, Saldanha került ziccerbe, aki élt az ajándék lehetőséggel. A brazil támadó már az ötödik gólját szerezte a bajnokságban. A második játékrészben Kady büntetőből duplázta meg az előnyt, a 62. percben azonban Kehinde elvesztette a fejét, durva szabálytalansága után a játékvezető kiállította. Ez új lendületet adott a Fehérvárnak, amely próbálkozott a szépítésért, ám végül a kapufa nem állt melléjük.

A Fradi újra az élen az NB I-ben

A Fradi ezzel 21 pontos és visszavette a vezetést a Puskás Akadémiától a tabella élén úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a felcsútiaknál. A Fehérvár kilenc pontjával a tabella kilencedik pozíciójából várhatja a folytatást.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás