Nem kertel a Fradi edzője, üzent a játékosoknak

A címvédő Ferencváros odahaza lép pályára a labdarúgó NB I 10. fordulójának vasárnapi meccsén. Pascel Jansen vezetőedző szerint csapatának javulnia kell.



Megosztás
Szerző: HWK
Létrehozva: 2024.10.19. 08:30
Fradi Fehérvár Pascal Jansen

A Ferencváros vasárnap 17.45-kor a Groupama Arénában a Fehérvárt fogadja. A zöld-fehérek a válogatott szünet előtt Pakson elszenvedték első vereségüket a szezonban, de a Vidi ellen egyértelmű esélyesei a meccsnek, amelyre a nyolcadik helyezett vendégek három vereség után érkeznek. A Fradi edzője, Pascal Jansen a klub honlapján a játékosainak üzent, javulniuk kell.

240722_kma (10)
Jansen jól tudja, csapatának javulnia kell Fotó: Koncz Márton

"Javulnunk kell, hiszen nem teljesítettünk jól az előző bajnoki mérkőzésünkön. Azért dolgozunk, hogy az elkövetett hibákat korrigáljuk, és tovább fejlődjünk. A csapatszellemünk nagyon jó, elégedett vagyok a játékosaim hozzáállásával és a munkájával egyaránt. Azt érzem rajtuk, hogy rendkívül elszántak. Ez alapfeltétele annak, hogy sikerüljön előre lépnünk. Minden edzésen és meccsen úgy kell teljesítenünk, hogy jobbak legyünk, mint az előző alkalommal"- fogalmazott Jansen.

A Ferencváros a Fehérvár elleni mérkőzést követően október 24-én, csütörtökön az Európa-ligában a francia Nice ellen folytatja.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás