„Soha többet” – Óriási a felháborodás a Fradi játékosa miatt





A második félidő derekán csereként pályára lépett a bosnyák válogatottban Eldar Civic az Ukrajna elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn. A Ferencváros hátvédje mindkét gólnál hibázott, amit a rivális ukránok szereztek.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.03.22.
Bosznia-Hercegovina Ukrajna Civic Artem Dovbik sportfogadás

Ki-ki mérkőzést játszott egymással Bosznia-Hercegovina és Ukrajna az Európa-bajnoki pótselejtezőjének elődöntőjén. Az esélytelenebbnek kikiáltott hazai együttes egy megpattanó góllal vezetést szerzett a második félidő elején, és sokáig úgy tűnt, nagy bravúrt hajt végre.

Eldar Civic (jobbra) nem volt a helyzet magaslatán a Bosznia-Hercegovina–Ukrajna Európa-bajnoki pótselejtezőn (Fotó: AFP)

Azonban Amar Dedic sérülése miatt a 67. percben pályára lépett Eldar Civic. A Ferencváros hátvédje több szép szereléssel indított, ám a találkozó hajrájára teljesen összeomlott. A 85. percben Roman Jaremcsuk egyenlített, a gólpasszt a jobbhátvéd Konoplja adta. Civic alaposan lemaradt a szélsőről, három perccel később pedig újabb hibát vétett. A bal oldalról érkező Jaremcsuk beadását Artem Dovbik fejelte a kapuba, az őt őrző Civic teljesen leblokkolt mellette. Ukrajna fordított és 2-1-re győzött, ezzel pedig bekerült a pótselejtező döntőjébe.

A bosnyákok nagyon megharagudtak a 27 éves futballistára, már a találkozó utolsó perceiben füttykoncert zúdult rá, valahányszor a labdába ért. A bosnyák válogatott közösségi oldalán szintén nem fogták vissza magukat a dühös szurkolók.

„Civic, remélem soha többet nem kap válogatott-meghívót”; „Gratulálok a szövetségnek a vezetőedzőtől kedve (Adnan) Kovacevicen át Civicig”; „Remélem, Civicnek csodálatos estéje lesz…” – érkeztek a negatív és cinikus kommentek. Voltak ennél cifrább hozzászólások is, de ezeket már nem idéznénk.

Civic, bár a Fradiban az elmúlt három bajnokiján kezdett és kiszorította Christian Ramírezt a kezdőcsapatból, a bosnyák válogatottban legutóbb tavaly október 13-án, Liechtenstein ellen játszott három percet.

Ukrajna március 26-án, kedden este Izlanddal vív ki-ki meccset az Európa-bajnokságért.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás