„Hadd lőjem ezt én” – zseniális párbeszéd zajlott le a Fradi gólszerzői között

A Ferencváros otthon tartotta a három pontot és 2-0-ra legyőzte a Fehérvárt a labdarúgó NB I-ben. A lefújást követően a második gólt szerző Kady Borges és a Fradi vezetőedzője, Pascal Jansen értékelt.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.10.21. 06:15
Módosítva: 2024.10.21. 13:40
Fradi Fehérvár Pascal Jansen Matheus Saldanha Kady Borges

A Ferencváros nem remegett meg a Fehérvár ellen a labdarúgó NB I tizedik fordulójában és 2-0-ra győzött a Groupama Arénában. Az első félidőben Matheus Saldanha talált be, a második játékrészben Kady Borges büntetőből volt eredményes. A lefújást követően utóbbi értékelt az M4 Sport kamerái előtt, ezen felül a Fradi vezetőedzője, Pascal Jansen is összegezte a látottakat.

Matheus Saldanha, Fradi
Saldanha végül megengedte, hogy honfitársa, Kady Borges végezze el a Fradi büntetőjét 
Fotó: Szabó Miklós

„Meccsről meccsre szeretném a legjobbat nyújtani, szerencsére egyre jobb az erőnlétem. Amikor Oroszországból jöttem ide, nagyon mások voltak a körülmények, de gördülékenyen zajlik a beilleszkedésem. Napról napra fejlődünk, Saldanhával egyre jobb a kohézió” – mondta boldogan Kady Borges. A brazil irányító a tizenegyes előtti szituációt is felidézte, közte és Saldanha között zseniális párbeszéd zajlott le.

Odajött, hogy szeretné rúgni a büntetőt, de én mondtam, hogy ő már szerzett gólt, hadd lőjem ezt most én.

A Fradi edzője a Fehérvárt dicsérte

Pascal Jansent kissé meglepte az ellenfél agresszivitása, emellett pedig igyekezett az eddig kevesebbet játszó futballistáinak lehetőséget adni.

„Bátor játékot játszott a Fehérvár, másfajta felállással játszottak korábban. Magasan presszingeltek a Groupama Arénában, ami bátor dolog tőlük. Nagyon erős kerettel rendelkezünk. Ma néhány játékos, aki eddig kevesebbet játszott, meg tudta mutatni magát, miután a válogatottnál szerepelt játékosok pihenőt kaptak. Kady ma élt a lehetőséggel, de mindig magasabbra kell tennünk a lécet” – mondta Pascal Jansen.

A Ferencváros ezzel már 21 megszerzett pontnál tart az NB I-ben, amivel vezeti a tabellát úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a jelenlegi legfőbb riválisa, a Puskás Akadémia. A Fradi legközelebb október 24-én, csütörtökön a francia Nice-t fogadja az Európa-liga harmadik fordulójában.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás