Szoboszlai Dominik bekavar a Fradinak, fájó döntést kell hozni

Nem áll le a meccsdömping az Európa-liga főtáblája alatt sem. Szoboszlai Dominik és a Fradi között kell választaniuk a magyar tévénézőknek.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.09.24. 19:00
Fradi Ligakupa Európa

Szerdán este nagy dilemma elé kerülnek a magyar focidrukkerek. Választaniuk kell a nézőknek: élőben nézik meg hazánk egyetlen főtáblás csapatának, a Ferencvárosnak a meccsét Európában, vagy a jelenlegi legjobb magyar focista, Szoboszlai Dominik és a Liverpool találkozóját követik. Most jöhet jól mindenkinél a két televízió. 

Szoboszlai dominik
Szoboszlai Dominik a Ligakupában játszik a Liverpoollal Fotó: NurPhoto via AFP

Szoboszlai Dominik és a Fradi szerdán egy időben lép pályára, s mindkét találkozót élőben adja a televízió. 21 órától az M4 Sporton az Anderlecht–Ferencváros-meccs lesz látható, a Match4-en pedig a Liverpool és a West Ham csatázik.

Szoboszlai Dominik új sorozatba kezd

A Liverpool idén már bemutatkozott a bajnokságban és a BL-ben is. Jöhet egy harmadik sorozat, mégpedig a Ligakupa, melyben címvédő Szoboszlai Dominik együttese. A gárda a februári fináléban a hosszabbításban győzte le 1-0-ra a Chelsea-t Virgil van Dijk találatával. Szoboszlai azon a találkozón sérülés miatt nem játszott, de ott volt a Wembley-stadionban, s együtt ünnepelt a csapattal.

A Ferencváros sorozatban hatodszor szerepel Európában valamelyik főtáblán, az idei csata szerdán kezdődik az Anderlecht ellen. A Fradira nyolc meccs vár, ezeken kell kiharcolnia a nyolcaddöntős szereplést, vagy a lehetőséget a rájátszásra a nyolcaddöntőért.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás