Szoboszlai eddig bírta, ilyen még nem történt vele Slottal

A Liverpool nagyon simán, 3-0-ra legyőzte a Bournemouthot az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. Szoboszlai Dominik 61 percet töltött a pályán, Kerkez Milos a második félidőben megtáltosodott.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.09.21.
Módosítva: 2024.09.21.
Liverpool Szoboszlai Dominik Kerkez Milos Bournemouth Anfield Road

A Liverpool kedden 3-1-re legyőzte az AC Milant a Bajnokok Ligája csoportkörében, szombaton pedig a Bournemouth várt rá az Anfield Roadon az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. Szoboszlai Dominikék már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát és végül 3-0-s győzelmet arattak Kerkez Milosékkal szemben.

Kerkez Milos, Szoboszlai
Szoboszlait lecserélték, Kerkez nagyot küzdött Szalahval Fotó: AFP

A találkozó ijesztően indult a Pool számára, ugyanis Antoine Semenyo már a negyedik percben betalált, ám ezt a gólt később les miatt érvénytelenítették. Luis Díaz parádésan játszott az első félidőben, a kolumbiai szélső két perc alatt duplázott, ezzel kényelmes előnyre tett szert csapatának. Az első félidő végén aztán Darwin Núnez egy remek tekerés után már a vörös mezes együttes harmadik gólját szerezte. Szoboszlainak ugyan volt egy remek szólója, de még a lövése előtt odaért egy hátvéd.

Szoboszlait először cserélte le Slot

A második játékrész már jóval alacsonyabb intenzitással zajlott, Arne Slot pedig a 61. percben úgy döntött, hogy lecseréli Szoboszlait. Ilyen még nem történt a magyar középpályással, amióta a holland irányítja a Liverpoolt. A 23 éves futballista kissé elfáradt az elmúlt hetek nagy hajtásában. Szoboszlait Curtis Jones váltotta. A találkozó hajrájában próbált szépíteni a Bournemouth, ám a kapufánál előrébb nem tudott jutni. Kerkez az első félidőben meglehetősen haloványan játszott, a második játékrészben csapata egyik legjobbja volt.

A Liverpool ezzel 12 pontot gyűjtött öt forduló alatt, a Bournemouth maradt öt pontos. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás