Megható pillantok, a Fradi csúcsigazolása rögtön olyat tett, amit ritkán látni – Videó

A Ferencváros péntek este hátrányból fordítva 3-1-re győzte le a MTK-t a labdarúgó NB I hetedik fordulójában. Matheus Saldanha csereként beállva újra gólt szerzett, a lefújást követően pedig ritkán látható, nagyszerű gesztust tett.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.09.23.
Matheus Saldanha MTK csúcsigazolás Fradi szurkolók

Matheus Saldanha NB I-es rekordot jelentő hárommillió euróért (1,1) érkezett a szerb Partizántól a Ferencvároshoz. A támadó rögtön megmutatta kvalitásait, a Budafok elleni MOL Magyar Kupa találkozón 30 perc alatt két gólt szerzett, valamint a Fradi harmadik góljából is jelentősen kivette a részét egy remek rabonás beadással. Saldanha pénteken, az MTK elleni rangadón 25 percet kapott, ahol újfent betalált, a Fradi pedig hátrányból fordítva 3-1-re nyert. Eddig tehát remekül alakul számára a magyarországi kaland, a klub mellett pedig a szurkolóknak is igyekszik örömet szerezni.

Matheus Saldanha
Matheus Saldanha mindenkinek örömet szerzett (Fotó: Adám Molnár)

Az MTK elleni bajnokit követően Saldanha egészen sokáig a pályán maradt, ugyanis a rá váró szurkolókkal csinált fotókat. A történetben külön megható, hogy a zömében fiatal rajongók többsége az MTK-nak szurkolt, ennek ellenére a brazil támadó ő nekik is örömet szerzett és mindenkinek megállt a közös képért, ami ritkán látható a futballban. A videót a Fradi TikTok-oldala tette közzé.

@fradimedia Matheus Saldanha, a meccs utáni pillanatokban!🤩 A brazil csatár gyorsan belopta magát a szurkolók szívébe – közös fotók, mosolyok és örömteli pillanatok! Hajrá Fradi!💚🤍 #fyp #ftc #fy #nekedbe #nekedbelegyen #pusztuljonforyouba #fradi #footballtiktok #hun #nekedbe #ftc_official #footballedit ♬ som original - Football Moments

Saldanha boldogan nyilatkozott

A 25 éves futballista a klubnak nyilatkozott az összecsapásról. Saldanhát rendhagyó módon honfitársa, a találkozón szintén gólt szerzett Raul Gustavo kérdezte.

„Boldog vagyok, nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A csapatunk nagyon jól játszott. Sikerült gyorsan egyenlítenünk. Kulcsfontosságú volt, hogy rövid idő alatt egalizálni tudjunk. Rendkívül örülök annak, ahogy alakult a meccs, és boldogsággal tölt el, hogy sikerült gólt szereznem” – értékelt röviden Matheus Saldanha.

A Fradi legközelebb szeptember 25-én, szerdán játszik az Európa-ligában, ellenfele az Anderlecht lesz. Az NB I-ben majd szeptember 29-én, vasárnap a Puskás Akadémia ellen lép pályára.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás