"Megnézzük majd, hogyan működik" - Varga elárulta, mire készül a Fradi a jövőben

Az MTK ugyan megszerezte a vezetést a Hidegkuti Nándor Stadionban a Ferencváros ellen, de még az első félidőben fordított a Fradi és 3-1-re győzött. A lefújást követően Bognár István és Varga Barnabás értékelt.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.09.21. 06:15
Fradi nb1 MTK rangadó

A Ferencváros az első félidőben hátrányba került az MTK ellen a labdarúgó NB I hetedik fordulójában, Bognár István büntetőből volt eredményes. Később aztán viszont a zöld-fehér mezes fordított Varga Barnabás, Raul Gustavo és Matheus Saldanha góljával és végül 3-1-re győzött. A lefújást követően Bognár István és Varga Barnabás értékelt.

Varga Barnabás
Varga Barnabás újfent betalált az MTK ellen Fotó: Török Attila

"A második félidőben jobban játszottunk, az elsőben még akadozott a gépezet egy kicsit. Az átütő erő elől még hiányzik, de több lehetett volna ebben a mérkőzésben annak ellenére, hogy a Fradi sok helyzetet kidolgozott. Utóbbi időben ellenük nem volt sok sikerélményünk, ezen próbálunk változtatni. Egy-egy mérkőzésen ledolgozható a különbség, hosszabb távon semmiképp" - nyilatkozta a gólszerző Bognár István az MTK-ból.

"Természetesen örülök neki, hogy betaláltam, különösen annak, hogy fejjel, de a legfontosabb a győzelem volt. Jobban kezdtük a mérkőzést, lehetőségeink voltak, nem használtuk ki őket, erre jött az ellenféltől a gól, de szerencsére tudtunk fordítani" - kezdte Varga Barnabás, aki kitért a Matheus Saldanhával való közös játékára is.

Próbálgatni fogja a mester a kétcsatáros felállást, megnézzük majd, hogyan működik. Alakul a játék, még ma sem volt az igazi, de hétről hétre jobb lesz, reméljük, hogy most jövő fontos találkozóknál lesz a legjobb.

A Fradi legközelebb szeptember 25-én, szerda este lép pályára az Európa-ligában, ellenfele az Anderlecht lesz. Az MTK-ra szeptember 28-án, szombaton a Debrecen vár az NB I-ben.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás