Orbán Willire akartak támadni Hamburgban, a biztonságiak léptek közbe

Ölelni vagy bántani próbálta a St. Pauli drukkere? Orbán Willi ironikusan reagált a történtekre.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.09.23.
Orbán Willi Bundesliga Gulácsi Péter RB Leipzig St. Pauli

Kettős érzésekkel zárták az RB Leipzig futballistái a vasárnapi, St. Pauli vendégeként játszott mérkőzésüket a német Bundesliga 4. fordulójában. A mezőny legjobbjának választott Gulácsi Péter és Orbán Willi csapata a soványka 0-0-val beállította a 2018/19-es klubrekordot a 15. veretlenül megvívott bajnoki meccsel (legutóbb február 24-én, a Bayern Münchentől kaptak ki – akkor a sérült Gulácsi nélkül). Másrészt viszont az egy pontnál többre pályáztak az újonc otthonában. Ráadásul a magyar válogatott védőt más bosszúság is érte a hazai szurkolók részéről, még ha el is viccelte a történteket.

Orbán Willi (háttal) elütötte a történtek élét
Orbán Willi (háttal) elütötte a történtek élét (Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP)

Orbán Willi szóváltásba keveredett a drukkerekkel, mire a biztonságiaknak kellett megfékezniük valakit, aki a lelátóról felé igyekezett volna.

Orbán Willi inkább elviccelte a dolgot

„Hiányoztam a srácoknak a kanyarban, azt hiszem, legutóbb 2015-ben voltunk itt az RB-vel.”

Gondolom, egyikük meg akart ölelni, aztán jött a biztonsági szolgálat és megakadályozta

– ironizált az RB Leipzig csapatkapitánya. „Nincs ezzel baj, az érzelmek hozzátartoznak a futballhoz. Öröm itt játszani, remélem, a St. Pauli bennmarad az élvonalban!”

A St. Pauli hírhedt szurkolói körében nagyon népszerűtlen a lipcsei klub, de Marco Rose vezetőedző a meccs után kiemelte: sokkal rosszabb fogadtatásra számítottak.

„Már a buszunk megérkezésekor is minden rendben volt, ritka az ilyen, amikor nem látunk felénk felmutatott középső ujjakat. Pedig nem szeretnek itt minket, de ezt finoman mutatják ki, ami teljesen oké. Nagyon-nagyon kellemes meglepetés volt, le a kalappal a St. Pauli szurkolói előtt! Minden jót kívánok a klubjuknak, a Bundesligába tartozik” – mondta Gulácsiék edzője, akinek vélhetően elkerülte a figyelmét a hazai tábor előtt a kezdésnél kifeszített, 3-4 méter magas felirat: „Mindegy, hogy szurkoló vagy klubvezető: RB Leipzig = a labdarúgás ellensége”.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás