Teljesen eltűnt a magyar válogatott játékosa, megszólalt a menedzser

A nyári Európa-bajnokságon még két találkozón is pályára lépett, azóta viszont egy percet nem játszott tétmérkőzésen. Kleinheisler László kilátástalan helyzetbe került Görögországban, menedzsere megszólalt a játékos helyzetéről.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.09.19. 13:30
Kleinheisler László menedzser Panathinaikosz Filipovics Vladan átigazolás

Kleinheisler László ugyan már tavaly ősszel sem játszott a görög Panathinaikoszban, tavasszal azonban a Hajduk Splitnél töltött kölcsönidőszak sokat segített neki. Miután a horvát élcsapatnál már kapott bizonyítási lehetőséget, ezért Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elvitte a nyári Európa-bajnokságra, ahol Svájc és Németország ellen is pályára lépett csereként. A Hajduk Split viszont nem tartott rá igényt, így visszakerült Görögországba, ahol teljesen eltűnt.

Kleinheisler László
Kleinheisler László június óta egyáltalán nem játszott / Fotó: Mirkó István

A Panathinaikosznak a nyáron új vezetőedzője lett Diego Alonso személyében. Az első görög sajtóhírek arról szóltak, hogy az uruguayi szeretné élőben látni, hogy mit is tud Kleinheisler, az esélyt azonban nem kapta meg a 30 éves középpályás.

Kleinheisler Lászlóról a menedzsere sem tud biztosat mondani

Már a barátságos találkozókon sem volt kerettag, az eddigi 10 tétmérkőzésen pedig szintén nem került be az utazók közé. A játékos menedzsere, Filipovics Vladan megszólalt Kleinheisler helyzetéről.

„Lacinak volt egy sérülése, ami mostanra rendbejött, de emiatt sem volt könnyű a nyári csapatkeresés. Ugyan egy-két helyen még nyitva van a piac, de arra van most a legnagyobb esély, hogy decemberig marad a Panathinaikosznál, aztán meglátjuk. Azt nem tudjuk, hogy fog-e játszani, nincs könnyű helyzetben”nyilatkozta Filipovics Vladan.

Az 52-szeres magyar válogatott játékos bő egy év alatt mindössze 21 találkozón jutott szóhoz a Panathinaikoszban. Szerződése 2026 júniusáig szól, ami némiképp megnehezíti a csapatváltást. Az biztos, hogy Rossi őszi szigorítása miatt (mostantól tényleg csak azokat hívja be az együttesbe, akik klubszinten rendszeresen játszanak) a válogatottszereplés szóba sem jöhet nála.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás