Újabb csapás érte Marco Rossi játékosát, innen nehéz lesz felállnia

Kleinheisler László végül nem kellett a horvát Hajduk Splitnek, a magyar válogatott középpályás így visszatért a Panathinaikoszhoz. Itt azonban újabb rossz hír fogadta, a 30 éves futballista számára pocsékul alakult az elmúlt év.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.07.09.
Módosítva: 2024.07.09.
Kleinheisler László Panathinaikosz hajduk split átigazolás sérülés

Kleinheisler László 2019 és 2023 között elkapta a fonalat a horvát élvonalbeli Eszéknél. 2023 telén szintet lépett a pályafutásában, és a patinás görög együttes, a Panathinaikosz igazolta le. Az első fél évben ugyan nem tudott tartósan a kezdőcsapatba kerülni, de mégis fontos pillére volt a zöld mezes együttesnek. A következő szezonban azonban ez megváltozott, Kleinheislert sérülés és betegség is hátráltatta, a csapat pedig jobbnak látta, hogy tavasszal kölcsön adja, hogy újra játékba tudjon lendülni.

Kleinheisler Lászlónak teljesen újra kell gondolnia a pályafutását / Fotó: AFP

A célállomás a horvát Hajduk Split volt, ami több szempontból kedvezett a 30 éves középpályásnak. A bajnokságot egyrészt nagyon jól ismeri, másodsorban pedig az együttes akkor a liga élén állt és jó esélye volt arra, hogy 2005 után ismét a csúcsra érjen. Kleinheisler ugyan kezdetben megkapta a bizalmat, az eredmények azonban nem jöttek, a csapat pedig szépen-lassan visszaesett a harmadik helyre. Kleinheisler összesen 12 bajnokin kapott lehetőséget, ebből csupán négy alkalommal kezdett, az utolsó három fordulóban már egyáltalán nem számoltak vele.

A magyar válogatottba ugyan vissza tudott kerülni, és ott volt az Európa-bajnokságon is, ahol Svájc és Németország ellen csereként lépett pályára, de a horvát klub így sem akart élni az opciós lehetőségével, így Kleinheisler visszatért Görögországba. A Panathinaikosznak új vezetőedzője van Diego Alonso személyében. Az első görög sajtóhírek arról szóltak, hogy az uruguayi szeretné élőben látni, hogy mit is tud Kleinheisler, ám a Sportime szerint a döntés már megszületett.

Az igazság az, hogy az edző már megnézte, és a játékos jövője máshol van. Egy olyan játékos, aki nem rossz, de nem is az, akit Alonso akar

– írják, a cikket a Csakfoci szemlézte. Kleinheisler szerződése 2026 júniusáig szól a Panathinaikosznál, értékét a Transfermarkt 1,5 millió euróra (584 millió forint) becsüli.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás