Gera Zoltán visszatér, már a Fradi meccsén láthatjuk

A ferencvárosi drukkerek kedvence néhány hét szünet után visszatér a magyar futballba. Gera Zoltán ígéri, alaposan felkészül.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.09.24. 17:15
Gera Zoltán Anderlecht Ferencváros

A Ferencváros az Európa-ligába, Gera Zoltán pedig a képernyőre tér vissza szerdán este. A Fradi korábbi kiváló labdarúgója a szezont még a Vasas vezetőedzőjeként kezdte, onnan azonban augusztusban felállították. Jelenleg nincs csapata, így igent mondott az M4 Sport fekérésére. Szerdán az Anderlecht–Ferencváros-meccsen ő lesz a szakértő a tévében (M4 Sport, 21.00).

Gera Zoltán
Gera Zoltán Magyarországon csak a Fradi focistája volt az élvonalban Fotó: Dömötör Csaba

Gera Zoltán Fradi-legenda 200 alkalommal szerepelt az FTC játékosaként, három bajnoki címet nyert a csapattal, most szakértőként lesz jelen a stúdióban.

– Szeretem a futballt, így szívesen veszek részt a közvetítésekben – árulta el a Gera. – Szeretek felkészülni a mérkőzésekre. Mindkét csapatot alaposan kielemzem a találkozók előtt, meccseket nézek, jegyzetelek, hogy ki és milyen taktikával játszik, mik az erősségek, gyengeségek. Próbálok érdekes részletekre rámutatni, amiket a szakavatott szem láthat.”

 

Gera Zoltán sikeres Fradiban bízik

A Ferencvárosra nyolc meccs vár az Európa-liga főtábláján. A zöld-fehérek legendája bízik a csapatban,

Kiszámíthatatlan, komoly, színvonalas mérkőzésekre számíthatunk. A Ferencvárosnak is kemény dolga lesz, hiszen rendkívül nívós csapatok ellen játszik majd az alapszakaszban. Bízom abban, hogy a Fradi jól fog teljesíteni. A rangos, nagy csapatok elleni meccseket szeretik a játékosok is

– mondta Gera Zoltán. 
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás