"Képtelenség pótolni" – Varga Barnabás nélkül esélye sem volt a Fradinak

A Ferencváros focicsapata az idegenbeli vereség után itthon döntetlent játszotta dán Midtjylland ellen. A gárda legjobb esetben az Európa-liga főtábláján játszhat idén.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.14.
Varga Barnabás Fradi Ferencváros

Hiába játszott főleg az első félidőben remekül, itthon sem tudott nyerni a Ferencváros focicsapata a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Az idegenbeli 0-2 után a gárda itthon ugyan vezetett, végül 1-1-re végzett a dán Midtjyllanddal. 

A Fradi gólját Cissé szerezte Fotó: Hegedüs Róbert

A párharc sorsdöntő momentuma volt, hogy a nyári Európa-bajnokságon súlyosan megsérülő Varga Barnabást egyelőre nem nevezhette be a Fradi a meccsekre. A középcsatár helyén előbb a szerb Pesics, majd annak sérülése után Fortune Bassey próbálkozott egyre kevesebb sikerrel. A Ferencváros legendája, Szokolai László is úgy érzi, Varga hiánya sorsdöntő volt.

"Ki merem jelenteni, hogy Erling Haalandon, kívül nincs olyan csatár, aki pótolni tudná Varga Barnabást. Nagy baj, hogy mi is csak későn vettük észre a tehetségét, de legalább észrevettük.
Volt korábban a Fradinak egy-két nagyobb jól fejelő csatára, de Barna velük is felveszi a versenyt. Képtelenség pótolni" – véli Szokolai, aki alig várja, hogy a csatár visszatérjen.

Az ő pótlása egyelőre megoldhatatlan feladat, kíváncsian várom, hogy az Európa-liga playoffkörébe ki lesz a következő ellenfél. Remélem, ellenük Varga már játszhat.

A Fradi a feröeri Klaksvik, vagy a bosnyák Borac ellen szerepel az Európa-liga főtáblájáért.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás