Varga Barnabás kapcsán üzent a stuttgarti klinika

A Klinikum Stuttgart is beszámolt a magyar labdarúgó-válogatott csatárának, Varga Barnabás állapotáról. A Ferencváros támadója Skócia ellen sérült meg a labdarúgó Európa-bajnokságon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.25.
Varga Barnabás foci Eb 2024 Klinikum Stuttgart

A Stuttgarter Nachrichten is beszámolt arról, hogy Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta a stuttgarti klinikán Varga Barnabást. A lap megjegyzi a magyar csatár már mosolygott, és ha minden a tervek szerint alakul szerdán elhagyhatja a kórházat. A Klinikum Stuttgart részletesen beszámolt Varga a látogatásról - írja a német lap:

„Varga Barnabás magyar válogatott labdarúgó jelenleg a stuttgarti kórházban fekszik. Arccsonttörést szenvedett csapata Skócia elleni, vasárnapi, stuttgarti mérkőzésén. Ezt követően a stuttgarti kórházba szállították. A sürgősségi osztályon történő első ellátást követően hétfőn megműtötték a Klinikum Stuttgartban. A stuttgarti kórház száj- és állcsont- és állcsontsebészeti klinikája nagy tapasztalattal rendelkezik az ilyen műtétek terén. Profi labdarúgók, például Christian Gentner (akkori VfB Stuttgart-játékos) is itt részesült kezelésben súlyos arcsérülése után. Varga műtétje komplikációk nélkül zajlott. A játékost ma meglátogatta magyar válogatott küldöttsége. Varga Barnabás és látogatói többször is köszönetet mondtak a Prof. Dr. Benedicta Beck-Broichsitter vezetésével működő Száj- és Állcsont- és Arcsebészeti Klinika munkatársainak a gyors és szakszerű ellátásért. Varga Barnabás várhatóan szerdán hagyhatja el ismét a kórházat. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki” - írja a klinika Instagram-oldala.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás