Nehéz döntés előtt állnak Varga Barnabás kapcsán az orvosok

Szerdán kiengedik a kórházból Varga Barnabást – de hová? Marco Rossiék meglátogatták a magyar válogatott sérült csatárát.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.06.25.
Módosítva: 2024.06.25.
Varga Barnabás foci Eb 2024 magyar válogatott kórház Marco Rossi

Kedden a déli órákban válogatott csapattársai meglátogatták Varga Barnabást a Klinikum Stuttgartban, ahol a nemzeti csapat csatárát a vasárnapi sérülése után hétfőn megműtötték. A Ferencváros gólvágója a körülményekhez képest továbbra is jól van, és nagyon örült a küldöttségnek – jelentette a Bors. A cikkből kiderül továbbá: nehéz döntés előtt állnak az orvosok, a javaslatuk alapján döntik el, hogy futballistánk visszatérhet-e a válogatotthoz.

A válogatott küldöttsége keden meglátogatta Varga Barnabást a stuttgarti klinikán
A válogatott küldöttsége keden meglátogatta Varga Barnabást a stuttgarti klinikán       Fotó: mlsz.hu

Varga a skótok elleni meccsen (1-0) sérült meg, egy ütközés után több csont eltört az arcában és agyrázkódást szenvedett. A stuttgarti intézmény arcsérülésekre szakosodott orvosainak tájékoztatása szerint a beavatkozás komplikációmentes volt, így a magyar válogatott támadója szerdán már el is hagyhatja a kórházat. 

A továbbiakban az orvosok javaslata alapján döntenek arról, hogy Varga hova utazhat, csatlakozik-e a válogatotthoz, avagy hazatér Magyarországra. Kizárólag a játékos érdekeit tartják szem előtt, akár az is előfordulhat, hogy a Fradi játékosa nem marad a csapattal.

Ha a C csoport kedd esti meccsén Anglia legyőzi Szlovéniát, akkor a magyar válogatott bejut a nyolcaddöntőbe, és július elsején Frankfurtban Portugáliával találkozik.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás