„Barni túl van a műtéten” – drámai kórházi fotóval jelentkezett Varga Barnabás szerelme

A magyar csatár kedvese a kórházból üzent az aggódó szurkolóknak.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.06.25.
Módosítva: 2024.06.25.
Varga Barnabás foci Eb 2024 műtét kórház

Mint ahogy azzal lapunk több cikkben is foglalkozott, a továbbjutás öröme mellett Varga Barnabás drámájáról is szólt a magyar fociválogatott skótok elleni vasárnapi meccse. A megdöbbentő jeleneteket már mindenki jól ismeri: a magyar csatár egy ütközés következtében a földre került, majd hosszú percekig nem lehetett még tudni, hogy mi van az eszméletlenül fekvő játékossal. 

VARGA Barnabás; SZOBOSZLAI Dominik; MILOS, Kerkez
A fél világ Varga Barnabásért imádkozott – Fotó: Koszticsák Szilárd

Annyi viszont szinte azonnal világossá vált, hogy nagy a baj, hiszen csapattársai azonnal körbeállták, hogy a kamerák mellett a nézők se láthassák Barnabás életéért vívott harcot, amit a helyi orvosi csapat sem könnyített meg, ugyanis egyáltalán nem siettek a magyar játékos segítségére, végül már a csapat kapitányának, Szoboszlai Dominiknek kellett a hordágyért sietnie, és le is teremtette a stábot, hogy siessenek már. 

Szerencsére már a mérkőzés alatt érkeztek olyan hírek, hogy Varga magához tért és kommunikál, tegnap pedig az MLSZ is kiadott egy közleményt, melyben a csatár állapotáról röviden azt írták: 

Varga Barnabás arcában több csont is eltört a mérkőzésen történt ütközés során, továbbá agyrázkódást is szenvedett. Nagy valószínűséggel műtét vár a @Fradi_HU csatárára. Az éjszakát a kórházban tölti Stuttgartban. Az egész csapat szorít érte!

Az egész világsajtót foglalkoztatta a magyar játékos drámája, világszerte imádkoztak érte a szurkolók, így szinte mindenki egyként lélegzett fel, amikor Barnabás kedvese friss helyzetjelentést adott szerelme állapotáról: műtét után azonnal üzentek. 

Köszönjük a kedves, támogató üzeneteket. Barni túl van a műtéten. Vár re egy kis pihenő, de rendben lesz

írta a játékos kedvese, Laura a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében. Még egy fotót is megosztott a sorok mellé, amelyen az látható, ahogy a kórházi ágyon fogja Barni kezét.

Varga Barnabás, kórház,
Rendben lesz Barni – Fotó: Instagram 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás