„Nincs szükség felesleges posztokra” – lázadnak a Liverpool rajongói, Szoboszlai is érintett

A Liverpool továbbra sem igazolt még senkit ezen a nyáron, ami miatt fogytán a szurkolók türelme. A klubbal az elmúlt időben a friss Európa-bajnok Martín Zubimendit hozták szóba, a rajongók álláspontja pedig világos a közösségi médiában.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.08.08.
Liverpool Real Sociedad Zubimendi átigazolás szurkolók

A Liverpool egyelőre biztatóan szerepel a felkészülési szezonban, a Betist, az Arsenalt és az Manchester Unitedet is legyőzte az Egyesült Államokban. A jó eredményeket úgy érte el a Pool, hogy még egyetlen játékost sem igazolt ezen a nyáron. Emiatt pedig a szurkolók kezdik elveszíteni a türelmüket.

Martín Zubimendi
Martín Zubimendi a Liverpool első számú célpontja, a szurkolók tárt karokkal várják (Fotó: NurPhoto via AFP)

A két legnagyobb rivális, a Manchester City és az Arsenal már erősödött, de a Manchester United és a Chelsea is nagy erőket mozgósít azért, hogy zárkózzon az élmezőnyre. Arne Slot, a Liverpool új vezetőedzője mindenképpen szeretné a középpályáját is megerősíteni, ami Szoboszlai Dominikot szintén érinti. A holland szakember védekező középpályást akar, és úgy néz ki, megtalálta a megfelelő jelöltjét Martín Zubimendi személyében.

Martín Zubimendi már most népszerű Liverpoolban

A 25 éves futballista gyerekkora óta a Real Sociedadnál játszik, a spanyol válogatottal nyáron Európa-bajnokságot nyert. Kivásárlási ára 60 millió euró (23 milliárd forint), amit úgy néz ki, hogy a Liverpool kifizet érte, hivatalos bejelentés azonban még nem érkezett. A szurkolóknak elegük van a közösségi médiás posztokból, legutóbb a Liverpool mezbemutatással kapcsolatos bejegyzése alatt szaporodtak el a kommentek, amelyekben Zubimendi leigazolásáért tüntetnek.

Jelentsétek be Zubimendit; Zubimendi a Liverpoolba, gyerünk; Igazoljátok le Zubimendit! Ha spanyol középpályást hozunk, megnyerjük a ligát; Nincs szükség erre a sok felesleges posztra, hozzátok most azonnal Zubimendit az Anfieldre

 – írták a népszerű hozzászólók.

Amennyiben Zubimendi valóban a Liverpoolhoz szerződik, Szoboszlaival és Alexis Mac Allisterrel rohamozhat a középpályán.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás