Itt a válasz, beintett Szoboszlaiéknak az Európa-bajnok klasszis

A Liverpool továbbra sem igazolt senkit az idei nyári átigazolási szezonban. A legnagyobb kiszemelt Martín Zubimendi volt, a friss Európa-bajnok azonban csúnyán ajtót mutatott a klubnak.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.08.16.
Módosítva: 2024.08.16.
Martín Zubimendi Arne Slot átigazolás liverpool sajtótájékoztató

A Liverpool felkészülési szezonja ugyan jól sikerült (négy győzelem, egy döntetlen), ám a klub még senkit sem igazolt idén nyáron, ami nyugtalanítja a szurkolókat. Arne Slot vezetőedző a Liverpool–Ipswich előtti sajtótájékoztatóján elismerte, hogy Martín Zubimendi iránt komolyan érdeklődtek, a játékosnak azonban más elképzelései voltak.

Martín Zubimendi
Martín Zubimendi csúnyán beintett a Liverpoolnak / Fotó: NurPhoto via AFP

A Real Sociedad középpályása tavaly nagyszerű szezont teljesített, aminek a megkoronázása a nyáron megszerzett Európa-bajnoki cím volt. Kivásárlási ára 60 millió euró (23 milliárd forint), amit a Liverpool ki is fizetett volna, Zubimendi viszont beintett az angol sztárcsapatnak, ezt Arne Slot vezetőedző árulta el.

A keretünk nagyon erős, és nehéz olyan játékost találni, aki erősítést jelent. Zubimendit valóban kiszemeltük, de úgy döntött, hogy nem jön. Mi mindent megpróbáltunk, ez rajta múlott

– nyilatkozta az Ipswich-meccs előtti sajtótájékoztatón Arne Slot.

Martín Zubimendi helyett ő lehet a Liverpool igazolása

A csapat ugyan javarészt egyben maradt, de két rutinos játékos, Joel Matip és Thiago lejáró szerződéssel távoztak, az ő pótlásuk pedig még mindig nem lett megoldva. A klub hamarosan ugyan bejelenti Giorgi Mamardasvili érkezését, a hálóőr azonban rögtön kölcsönbe fog kerülni, és csak évek múlva válthatja Alissont a kapuban.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás