A sport szakította el őket: Vilmos nélkül jelent meg Katalin hercegné, férjét máshol kapták lencsevégre – galéria

Sportos vasárnap a királyi családban. Vilmos focimeccsen, Katalin teniszdöntőn volt, mindkét helyen spanyol győztest ünnepeltek.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.07.15.
Módosítva: 2024.07.15.
Wimbledon katalin hercegné foci Eb 2024 Vilmos herceg

A sport szakította el egymástól egy napra Vilmos herceg brit trónörököst és feleségét, Katalin hercegnét. Az angol szurkolóknak erős volt a vasárnapjuk, mivel a fociválogatott Berlinben Eb-döntőt játszott a spanyolokkal, Wimbledonban pedig megrendezték a Grand Slam-tenisztorna férfi döntőjét. Vilmos Németországban szurkolt az angoloknak – a gárda több meccsét is a helyszínen nézte meg –, Katalin pedig a teniszmeccsen képviselte a családot, majd adta át a kupát. A fiús programra a pár legidősebb gyermeke, György kísérte el édesapját, lányuk, Sarolta pedig Wimbledonban jelent meg.

2024 Wimbledon Championships
Sarolta és Katalin – Fotó: Anadolu

Az angolok nagyon örültek, hogy Katalin személyesen jelent meg a teniszmeccsen, mivel hónapok óta kezelés alatt áll rákos megbetegedése miatt. Ezúttal is élénk, lila színt választott ruhájának, még véletlenül sem akart elbújni a tömegben. A döntő végén a spanyol Carlos Alcaraznak adhatta át a kupát. Spanyol sikert ünnepeltek Berlinben is, azonban Vilmos erről szívesen lemondott volna, mivel a 2-1-es vereség azt jelenti, hogy Anglia sorozatban második Eb-döntőjét veszítette el. 

Az alábbi fotóra kattintva nézheted végig galériánkat a hercegi pár külön töltött vasárnapjáról:

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás