Kész a megállapodás, topligákba hívják a foci-Eb legjobb magyarját

Most már biztos, sorsfordító lépés előtt áll Sallai Roland. Marco Rossi erőssége válogathat a legrangosabb bajnokságok csapatai között.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.07.04.
Módosítva: 2024.07.04.
Sallai Roland Freiburg foci Eb 2024 magyar válogatott

Nyáron távozik Sallai Roland a német Bundesligában legutóbb 10. Freiburgól. A Sport Bild úgy értesült, hogy a 27 éves, 52-szeres magyar válogatott szélső megegyezett a freiburgi vezetőkkel arról, hogy idén elérkezett az idő a váltásra.

Sallai Roland (balra, a német Antonio Rüdigerrel csatázva) felhívta magára a topligás klubok figyelmét az Eb-n
Sallai Roland (balra, a német Antonio Rüdigerrel csatázva) felhívta magára a topligás klubok figyelmét az Eb-n / Fotó: Koncz Márton / Nemzeti Sport

A hírről beszámoló Origo cikke emlékeztet: Sallai remek teljesítményt nyújtott az Európa-bajnokságon, és ezáltal több európai klubcsapat figyelmét is felkeltette. A szerződése jövő nyáron jár le, így a német klub most még jelentős összegért tudná eladni, jövő nyáron viszont már ingyen távozhatna. 

Légiósunk első számú célpontja az angol Premier League (onnan korábban a West Ham United tűnt a legkitartóbb kérőjének), de a következő szezonban a Bajnokok Ligájában érdekelt olasz Bologna FC és meg nem nevezett spanyol klubok is érdeklődnek iránta.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás