Botrány Liverpoolban, megjött az edző, máris kiakadt Szoboszlai csapattársa

Nagyon nincs kibékülve a Liverpoollal az elfeledett hátvédjük, Sepp van den Berg. A 22 éves hátvéd szerint nem becsülik meg eléggé a klubnál, és a nyáron már végleg távozna az együttestől.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.06.02.
Sepp van den Berg Mainz Liverpool sportfogadás távozás

Sepp van den Berg még egészen fiatalon, mindössze 17 éves korában került a Liverpoolhoz a holland PEC Zwollétől. A középhátvéd a 2019/20-as szezonban négy kupamérkőzés alkalmával játszott a felnőttek között, de többségében az ifik soraiban szerepelt. A klub az elkövetkező években a Prestonnak, a Schalkénak és a Mainznak is kölcsönadta, van den Bergnek pedig most lett elege a bizalmatlanságból, és a nyáron végleg távozni szeretne.

VfL Wolfsburg - FSV Mainz 05
Sepp van den Berg (balra) nagyon megorrolt a Liverpoolra (Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP)

A nemrég lezárult szezonban van den Berg alapember volt a Mainzban, és kulcsszerepe volt abban, hogy a német kiscsapat végül bennmaradjon az élvonalban. Ezt követően több Premier League-klub (Brentford, Southampton) érdeklődését is felkeltette, a 22 éves futballista pedig nyitott a váltásra. Úgy néz ki, hogy az új holland edző, Arne Slot sem ragaszkodik hozzá, és 20 millió font (9 milliád forint) körüli összegért már hajlandó lenne megválni tőle.

„A kezdetben Sadio Mané, Roberto Firmino és Mohamed Szalah hármasa ellen kellett védekezni az edzéseken. Nehéz volt, de élveztem. Utána azonban már nem figyelt rám a klub. 2021-ben készen álltam az előrelépésre. A vezetőséggel volt egy pozitív kimenetelű beszélgetésem, jó benyomást tettem rájuk. Amikor megint csak nem kaptam lehetőséget, elegem lett, és azt mondtam: távozni szeretnék” – nyilatkozta a De Telegraafnak Sepp van den Berg.

A Liverpool egyáltalán nem bízik bennem, és csak gátolják a jövőmet.

„Szeretnék minden héten játszani, és folyamatosan fejlődni. Németországban 70 ezer néző előtt játszhattam Dortmundban, a Bayern München ellen Harry Kane ellen kellett védekeznem, de az olyan klubok, mint a Stuttgart, a Leipzig vagy a Leverkusen szintén nagy kihívást jelentettek.”

Van den Berg idén egy bajnoki kivételével minden találkozón ott volt a Mainzban. A holland U21-es válogatottban eddig nyolc alkalommal lépett a pályára.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás