Kemény kérdést szegeztek Marco Rossinak; ki lesz így a Fradi-edző?

Marco Rossi megválaszolta a kérdést Szoboszlai Dominikről; két rossz hírt kapott az új edzőjét kereső Fradi; kívül-belül megnézheted Dárdai Pál berlini otthonát. Ezek voltak a héten a Metropol legolvasottabb sporthírei.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.06.09.
Módosítva: 2024.06.09.
Marco Rossi Szoboszlai Dominik Dárdai Pál Fradi

Marco Rossi az írországi vereség után őszintén megmondta a véleményét a gyengébb napot kifogó sztárjáról, Szoboszlai Dominikról. 

ROSSI, Marco; SZOBOSZLAI Dominik
Fotó: Illyés Tibor

Az Eb-re készülő magyar fociválogatott mellett egy mind égetőbb Fradi-téma és Dárdai Pál családjának berlini háza váltotta ki a legnagyobb érdeklődést olvasóinkból.

Az alábbiakban összegyűjtöttük a mögöttünk hagyott hét (június 3–9.) legnépszerűbb sportcikkeit a Metropolról.

Rossi nem kertelt Szoboszlairól

Jól kezdte, mégis 2-1-es vereséggel zárta írországi felkészülési meccsét a jövő hétvégén kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott. Marco Rossi szövetségi kapitány a 14 mérkőzéses veretlenségi sorozat megszakadása után bosszúsan nyilatkozott a kapott gólokhoz vezető hibákról, és azt sem titkolta, mi a véleménye Szoboszlai Dominik teljesítményéről.

– Szoboszlai most közepes estét fogott ki, de ilyen a futball – mondta Rossi, aki ezúttal több jó megoldást láthatott például Sallai Rolandtól.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Egy nap alatt két rossz hírt kapott a Fradi

A Ferencváros vezetői gőzerővel keresik a Paks ellen 2-0-ra elvesztett Magyar Kupa-döntő után távozott Dejan Sztankovics utódját. Két jónevű edzőjelöltről a jelek szerint le kell mondaniuk, ráadásul mindez ugyanazon a napon derült ki.

A korábbi holland válogatott kiválóság, Phillip Cocu a budapesti lehetőség ellenére valószínűleg visszatér régi sikerei színhelyére, a PSV Eindhovenhez. Egyelőre az olasz Alessio Dionisi is munkanélküli, de ő a hírek szerint maradna a hazájában, és az élvonalba visszavágyó Palermónál köthet ki.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Nézd meg Dárdaiék álomotthonát!

Berlin egyik kertvárosi részén fekszik Dárdai Pálék álomotthona, amelyre a Hertha BSC legendája éveket várt. Az ingatlanügynökségek már azt hitték, hogy szórakozik, mert a különleges kritériumai miatt mindenkit elutasított.

– Nekem ez a negyed azért tetszett, mert közel van az Olimpiai Stadionhoz, itt olyan, mintha valami hétvégi házad lenne, mert csend van, nyugalom, mégis ez egy villanegyed – mesélte a Csisztu Channelnek Dárdai, aki leginkább a nappaliból megközelíthető borospincéjére büszke.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás