Előkerült a Fradi eddig nem látott sztárja, most megmutathatja, mit tud

A Ferencváros fordulatos összecsapásos 4-4-es döntetlenre végzett a Sepsi OSK elleni felkészülési találkozón. Tosin Kehinde duplázni tudott a mérkőzésén, az elfeledett játékos számára új korszak kezdődhet az Üllői úton.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.06.29.
Tosin Kehinde Pascal Jansen Sepsi OSK Ferencváros

Második nyári felkészülési találkozóján is túl van a Ferencváros, amely a szlovén Nafta után ezúttal a Sepsi OSK-val nézett farkasszemet. Az első félidő borzasztóan alakult a zöld-fehér mezes együttes számára, amely 4-0-s hátránnyal vonulhatott szünetre. A második félidőben azonban a második sor új lendületet hozott és sikerült ledolgozni a négy gólos különbséget. A kulcsember Tosin Kehinde volt, aki két gólt szerzett, valamint egy gólpasszt is kiosztott.

A végre egészséges Tosin Kehinde sokat lendíthet a Fradi játékán Fotó: Fradi.hu

Kehinde számára eddig borzasztóan alakult a magyarországi kaland. A Manchester United nevelése egy évvel ezelőtt nagy reményekkel érkezett a dán Randerstől, ám gyakorlatilag a teljes szezont kihagyta különböző sérülések miatt. Három NB I-es bajnokin mindössze 28 perc jutott neki. A jobbszélsőt a legtöbben már el is felejtették, ám az új vezetőedző, Pascal Jansen kíváncsi a játékra, a holland szakember érkezése pedig fordulópont lehet a kissé lesajnált futballistának.

"A vezetőedző azt mondta nekünk, a második félidőben pályára lépő csapatnak, hogy 0-0-ról indul a mérkőzés, próbáljuk meg azt játszani, amiről beszéltünk a meccs előtt. Szerencsére minden jól sikerült. Mindig, amikor lehetőséget kapsz a játékra, az egy esély, hogy megmutasd magad. Ez most egy lehetőség volt nekem is erre, és örülök, hogy így tudtam játszani. Érzékelhető, hogy az edző mit szeretne látni tőlünk, úgy érzem, mind nagyon optimistán állunk ahhoz, hogy mit tudunk elérni ebben a szezonban" - nyilatkozta a Fradi Médiának Tosin Kehinde a Sepsi ellen a lefújást követően.

Jansen szerint egyre összeszokottabb a csapat, így optimistán tekint a folytatásra.

"Az első edzőtábor alatt nagyon jól megismertük egymást, hiszen a nap 24 órájában együtt voltunk. A következőben talán jobban tudunk majd arra koncentrálni, hogy megnézzük, min kell változtatnunk. Talán új játékosok is érkeznek majd, ki tudja? Meglátjuk, mik azok a dolgok, amiket labdával és labda nélkül is gyakorolnunk kell" - mondta Pascal Jansen, a Fradi új edzője.

A klub a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében kapcsolódik be a küzdelmekbe, a bajokságot július 27-én, a Debrecen otthonában kezdi.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás