Erre ki számított? Szoboszlai és Hajdú B. István ezt hozta össze

Hamarosan elindul a labdarúgó-Európa-bajnokság, két nappal a magyar válogatott első találkozója előtt slágergyanús dal született. A mesterséges intelligencia segítségével ezúttal Szoboszlai Dominik és Hajdú B. István készített közös zenét.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.06.13.
Szoboszlai Dominik Hajdú B István AI foci Eb 2024

A magyar labdarúgó-válogatott június 15-én, Svájc ellen játssza majd az első összecsapását a labdarúgó-Európa-bajnokságon. A 2016-os kontinenstornán a Soho Party Az éjjel soha nem érhet véget című dala óriási sláger lett, amit 2021-ben a Valmar és a Hősök közös produkciója, a Megjöttek a magyarok csak megközelíteni tudott. Úgy néz ki, hogy idén újabb konkurencia jött, egy nem akármilyen csavarral. A Full of Stars nevű csatorna a mesterséges intelligencia segítségével létrehozta az Ez a szív című dalt, amelyben az AI (mesterséges intelligencia) meglepő módon  Szoboszlai Dominik és Hajdú B. István hangját használta fel. „Ez a szív mindenkit legyőzhet, ez a szív mutatja erőnket. Ez a szív a magyarok előnye, míg a címerünk rajta, csak előre” – szól a refrén. A dal már alig egy nappal a megjelenése után felkapottá vált, a kommentelők odáig vannak az alkotásért.

Négy hónappal ezelőtt a csatornának már volt egy hasonló dobása, akkor Azahriah és Szoboszlai közreműködésével készült dal, ami meghaladta a 3,5 milliós megtekintést.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás