Közel a bajnoki arany, külföldi rajongók lepték el a Fradi Facebook-oldalát





Nagyon fontos győzelmet aratott a Ferencváros a Paks ellen (1-0) a labdarúgó NB I 27. fordulójában. A győztes gólt Mohamed Alí Ben Romdán készítette elő, népes rajongótábora pedig el is lepte a Fradi közösségi oldalait.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.09.
Ferencváros Paks gólpassz Mohamed Ali Ben Romdán sportfogadás

Rangadót nyert meg vasárnap a Ferencváros, amely Adama Traoré góljával 
1-0-ra legyőzte közvetlen üldözőjét, a Paksot. A 34-szeres magyar bajnok ezzel már nyolcpontos előnyre tett szert a tabellán úgy, hogy eggyel kevesebb bajnokit játszott, mint a riválisa.

20240407_1014_KAR
Ben Romdán remek teljesítménye után megint záporoztak az őt éltető külföldi kommentek 
Fotó: Árvai Károly

Dejan Sztankovics vezetőedző mind az öt cserelehetőséget kihasználta az összecsapáson és végül a mindent eldöntő találatot két friss játékos hozta össze. A 89. percben Mohamed Alí Ben Romdán egy szép csel után indult a jobb szélen, első szándékból még csak ijesztett a beadás előtt, ezzel két védőt is becsapott, majd a rövidre tett labdáját pofozta be Traoré.

Ben Romdán emellett a hosszabbításban egy óriási kapufát is lőtt, elvehetetlen szerepei voltak a három pont megszerzésében. A 38-szoros tunéziai válogatott óriási népszerűségének örvend hazájában, és nagyon sokan követik a magyarországi pályafutását. A remek teljesítménye után meg is jelentek a külföldi rajongók a Fradi közösségi médiájában.

Ben Romdán! Amikor játszik, ő jelenti a különbséget. Gratulálok!

– írta egy hozzászóló, emellett pedig sokan küldték a neki címzett szíveket. A 24 éves középpályásnak ez az első külföldi szezonja, Sztankovics inkább csereként szokott számolni vele. Gólja eddig egy van a 32 tétmérkőzése alatt, de gólpasszból már nyolcat szerzett.

Ben Romdán hamarosan bajnoki címet ünnepelhet a klubbal, a Fradi a legjobb esetben akár már április 20-án, a Kisvárda ellen bezsebelheti a 35. elsőségét.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 





 





Ezeket olvastad már?
„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Nagyot kockáztatott, de óriásit nyert Marco Rossi fontos embere

Nagyot kockáztatott, de óriásit nyert Marco Rossi fontos embere

Pucérra vetkőzve mutatta meg bájait Neymar kebelcsoda exe

Pucérra vetkőzve mutatta meg bájait Neymar kebelcsoda exe

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás