Nagy fogás, BL-győztes középpályást szerződtetett a Fradi





Már a 10. nyári igazolását jelentette be a Ferencváros, amely három évre szerződtette a 27-szeres tunéziai válogatott középpályást, Mohamed Ali Ben Romdhane-t.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.07.03.
Mohamed Ali Ben Romdhane Fradi átigazolás

Továbbra is elképesztően aktív az átigazolási piacon a Ferencváros, amely július 2-án bejelentette 10. nyári igazolását. A magyar rekordbajnok ezúttal Tunéziából erősített, Mohamed Ali Ben Romdhane három évre írt alá a magyar rekordbajnokhoz.

A 23 éves futballista az Esperance Tunis együttesétől érkezett, ahol öt év alatt 143 tétmérkőzésen lépett pályára. Ötszörös tunéziai bajnok, egyszeres Szuperkupa-győztes, emellett a 2018/2019-es idényben megnyerte az afrikai Bajnokok Ligáját is - írja a Fradi.hu.

Posztját tekintve középső középpályás, de képes irányítóként, és szűrőként is játszani. Az Esperancénál ő volt a legértékesebb játékos a maga 2,7 millió eurós (1 milliárd forint) piaci értékével. A Fradi ennek ellenére ingyen tudta szerződtetni a lejáró szerződése miatt. Ben Romdhane még csak 23 esztendős, ennek ellenére már 27 alkalommal pályára lépett a tunéziai válogatottban, ahol eddig egy gólt szerzett. Játszott a tavalyi katari világbajnokságon, ahol Franciaország ellen 74 percet töltött a pályán.

Ben Romdhane mellett eddig Varga Ádám, Mohammed Abu Fani, Baráth Péter, Ibrahim Cissé, Halmai Ádám, Tosin Kehinde, Cebrail Makreckis, Varga Barnabás és Alekszandar Pesics írt alá a Ferencvároshoz.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás