Szomorú hír jött, a Fradi új csatárát már az első meccsen le kellett cserélni





Lejátszotta Ausztriában az első találkozóját az együttes.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.06.20.
Ferencváros Fradi újonc sérülés

Gőzerővel építi a Ferencváros a focicsapatát az új szezonra. Külföldről és itthonról is bőszen igazol a vezetés, az újak közül sokan ott vannak a gárda ausztriai edzőtáborában. Ott játszotta első szezonbeli edzőmeccsét a Fradi, a szlovén élvonal újonca, a Rogaska volt az ellenfél. A 0-0-s végeredményből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni a felkészülés ötödik napján, sokkal inkább fájó, hogy két újoncot is sérülés miatt kellett lehozni. 

Csercseszov edzőnek máris gondokkal kell számolnia Fotó: Török Attila

A Crvena zvezdától érkező Alekszandar Pesicsnek az első értesülések szerint kificamodott a válla, a szerb csatár fájó arca nem azt sugallta, hogy gyors gyógyulásról lesz szó.
A második félidőben a fiatal tehetséget, Halmai Ádámot kellett lehozni sérülés miatt a pályáról.
A kezdőcsapatban ott volt viszont Varga Ádám kapus, akit Dibusz Dénes mögé hoztak vissza a bajnoki ezüstérmes Kecskeméttől.
– Nagyon jó érzés volt visszatérni, Fradi-kötődésű vagyok, örülök, hogy itt lehetek. Kemény edzéseink voltak, az első mérkőzések egy edzőtáborban nem az eredmények miatt fontosak, hanem hogy a megfelelő mennyiségű játékperceket megkapjuk. Nyilván minden meccsre úgy megyünk ki, hogy nyerni akarunk, de így is jó szolgálatot tett ez az edzőmeccs, mert mindenki kapott terhelést. Az elején járunk a felkészülésnek, fejlődni szeretnénk, egyre jobbak leszünk, ezzel nem lesz probléma. 
A meccsen bemutatkozott még a francia védő Cissé, és a csatár, Kehinde is.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás