Kiakadt a focistafeleség, távozásra szólította fel szerelmét





Tombol a szerelem a népszerű tévés műsorvezető, Diletta Leotta és a Newcastle United kapusa, Loris Karius között. Az Olaszországban dolgozó szépség azonban ritkán látja párját, ezért azt kéri tőle, hogy igazoljon az olasz bajnokságba.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.03.30.
Olaszország Diletta Leotta Loris Karius szerelem sportfogadás

Diletta Leottát sokan a világ legszebb tévés műsorvezetőjének tartják, a Cataniában született szépség jelenleg az olasz élvonallal foglalkozó adásban dolgozik. Leotta szívét sok férfi szerette volna meghódítani, a riporterlány azonban a Newcastle United kapusába, Loris Kariusba szeretett bele. Hivatalosan 2022 óta alkotnak egy párt, tavaly augusztusban megszületett kislányuk, Aria.

Bologna FC v FC Internazionale - Serie A TIM
Diletta Leotta nagyon szeretné, ha szerelme, Loris Karius Olaszországban védene (Fotó: NurPhoto via AFP)

A 30 éves hálóőr 2022 szeptemberében igazolt az angol klubhoz, Leotta viszont Milánóban él, a távolságot pedig egyre nehezebben viseli az édesanya. A műsorvezető nemrég odáig ment, hogy nyilvánosan kérte meg Kariust, igazoljon hozzá Olaszországba.

„Milánóban élek, így a város közelében lévő csapat ideális lenne számunkra. Mindig azt mondom neki, hogy a játékosok, akik a Serie A-ba jönnek, megszeretik Olaszországot, és gyakran örökre ott maradnak. Szerintem ez vele is megtörténhet”nyilatkozta a Tuttosportnak Diletta Leotta, aki klubot is tanácsolt szerelmének.

Csatlakoznia kellene a Monzához vagy bármely más olaszországi csapathoz. Örülnék, ha Olaszországba jönne játszani és a családja közelében lenne.

„Newcastle nagyon kényelmetlen, mert nincsenek közvetlen járatok. Sem Párizsból, sem Amszterdamból” – ecsetelte a legnagyobb kellemetlenséget Leotta.

A riporterlány kívánsága nem is tűnik lehetetlen küldetésnek. Kariusnak a szerződése idén június 30-án jár le a Newcastle Uniteddel, így a nyáron szabadon igazolhatóvá válhat. Klubja nem feltétlenül ragaszkodna hozzá, másfél év alatt eddig két tétmérkőzés jutott neki Angliában. Leotta ajánlása, a Monza szintén nem egy földtől elrugaszkodott ötlet, a jelenlegi első számú kapusuk, Michele Di Gregorio idén nagyszerűen véd és könnyen lehet, hogy a nyáron elviszi egy erősebb együttes, ezáltal lenne hely Karius számára.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás