Itt a soha vissza nem térő lehetőség, Gulácsi BL-csapatba kerülhet





Súlyos sérülést szenvedett a Manchester United elleni angol bajnokin a Newcastle kapusa, Nick Pope. A Bajnokok Ligájában szereplő csapat a télen vészmegoldást keres, az egyik legjobb jelöltjük pedig Gulácsi Péter lenne.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.12.06.
Módosítva: 2023.12.06.
Gulácsi Péter RB Leipzig Lipcse Newcastle Premier League

Komoly sorscsapás érte a Bajnokok Ligájában is szereplő Newcastle United első számú kapusát, Nick Pope-ot. Az angol labdarúgó-válogatott hálóőre a Manchester United elleni (1-0) bajnoki hajrájában sérült meg, a válla ugrott ki, emiatt pedig négy-öt hónapos kényszerpihenő vár rá. Az angol sztárcsapatnak így a télen új kapus után kell néznie.

Gulácsi Péter nagy védésekkel tért vissza egy év múltán
Elképzelhető, hogy Gulácsi Péter télen a Premier League-be kerül (Fotó: dierotenbullen.com)

Az Origo a Mirror cikkéből idézi, hogy a „Szarkák” hat kiváló portásból válogathatnak, az egyik közülük Gulácsi Péter. A 33 éves futballista közel egy évig volt sérült, a visszatérése óta azonban mindössze két Német Kupa-összecsapáson védett az RB Leipzigban. Marco Rose ugyan elmondta, hogy szeretne több játéklehetőséget adni a korábbi csapatkapitánynak, Janis Blaswich jelenleg biztos első számú kapusnak tűnik a kereten belül.

A Newcastle-nek jól jönne a nagy rutinja, a Lipcsében már több mint 300 találkozón játszott, ráadásul a Bajnokok Ligájában is komoly tapasztalata van, klubja pedig vélhetően nem gördítene hatalmas akadályt a távozása elé. A listán továbbá Aaron Ramsdale, David de Gea, Keylor Navas, Lukasz Fabianski és Hugo Lloris szerepel.

A Newcastle-nek jelenleg két bevethető kapusa van, januárig Martin Dúbravka és Loris Karius versenyez a kezdőcsapatba kerüléséért.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás