Magyar edzőt rúgathat ki Mourinho, érik az újabb szenzáció





José Mourinhót a gyenge eredményei miatt január 16-án kirúgta az AS Roma. A portugál sztáredző azonban könnyen lehet, hogy hamarosan újra munkába áll, ezúttal Németországot veszi célba.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.02.13.
Módosítva: 2024.02.13.
José Mourinho lőw zsolt kispad Bayer München edző

A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes sztáredző, José Mourinho 2021 nyarán vette át az AS Roma irányítását. A nemzetközi kupákban voltak szép sikerei (konferencialiga-győzelem, Európa-liga- döntő), de a bajnokságban nem tudott maradandót alkotni, az idei gyenge eredményei miatt pedig január 16-án menesztette őt a fővárosi klub. Azonban úgy néz ki, hogy nem marad sokáig csapat nélkül, és célba vette egy újabb topegyüttes kispadját.

SS Lazio v AS Roma - Coppa Italia
José Mourinho a Bayern München kispadjára pályázik Fotó: NurPhoto via AFP

A Bayern Münchennel mindig naprakész német újságíró, Christian Falk állítja, hogy a portugál szakember célba vette a bajorok kispadját.

Azt hallottam, hogy már németül tanul. Korábban is érdekelte a Bayern kispadja. Készen állna a feladatra

– írta a Bilden Christian Falk. A 33-szoros német bajnok jelenleg Thomas Tuchel irányításával védene címet és nyerné meg a BL-t. Tuchel munkáját – hasonlóan a tréner korábbi állomásainál – Lőw Zsolt segíti a másodedző pozíciójában. A bajorok a múlt hétvégén viszont egy súlyos, 3-0-s vereségbe szaladtak bele, a rivális Leverkusen nyert könnyedén ellenük. Ezzel már öt pont a hátrányuk Xabi Alonsoékkal szemben, ez a gyengébb szezon pedig Tuchel és Lőw állásába kerülhet.

Mourinhóval kapcsolatban még az Inter Miamit emlegették, a „Special One” nemrég arról beszélt egy Ohm nevű influenszerrel készített közös videóban, hogy megtiszteltetés lenne Lionel Messit edzeni, bár igazából egy ilyen képességű játékosnak nincs is mit mondani, inkább ő tanulna tőle.

 





 





Ezeket olvastad már?
Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Nagyot kockáztatott, de óriásit nyert Marco Rossi fontos embere

Nagyot kockáztatott, de óriásit nyert Marco Rossi fontos embere

Pucérra vetkőzve mutatta meg bájait Neymar kebelcsoda exe

Pucérra vetkőzve mutatta meg bájait Neymar kebelcsoda exe

Szuper hír Szoboszlai Dominiknak, üzent a fradisták kedvence

Szuper hír Szoboszlai Dominiknak, üzent a fradisták kedvence

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás