„Esélyes a Loki a Fradi ellen” – Sándor Tamás meglepetésre számít a rangadón





A Debrecen a Ferencvárost fogadja a labdarúgó NB I 20. fordulójának szombati meccsén.



Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2024.02.10.
OTP Bank Liga DVSC Bárány Donát

A forduló rangadóján a negyedik és idén veretlen Debrecen a címvédő Fradit látja vendégül. A hazaiak számára rossz hír, hogy hosszú időre elveszítették egyik alapemberüket, Kusnyír Erik elülső keresztszalag-szakadást szenvedett az előző körben. A Ferencvárosnak ez a találkozó jelenti a főpróbát a görög Olimpiakosz elleni konferencialiga-párharcra, ugyanis jövő csütörtökön játssza az első mérkőzést Pireuszban a 16 közé kerülésért.

Sándor Tamás
Sándor Tamás Fotó: Németh Ferenc

A debreceniekkel négyszeres magyar bajnok Sándor Tamás úgy gondolja, a Nagyerdei-stadionban (szombat, 17.30, TV: M4Sport) a hajdúságiak azért esélyesebbek, mert szerb mesterük, Szrdjan Blagojevics hatékony taktikát dolgozott ki a Fradi ellen.

Nem ok nélkül pihentette a hétközi fordulóban Bánki Donátot, ugyanis ő lehet az ász a Loki-pakliban

– nyilatkozta Sándor, aki azt is elárulta, mi lehet a Loki veszte a Fradi ellen. – Varga Barnabás nagy formában van, ezt az MTK ellen igazolta, de bízunk benne, hogy Blagojevics kitalál valamit a hatástalanítására. Akkor kerülhet bajba a Loki, ha a labdakihozatalainál pontatlan passz csúszik közbe, abból ugyanis a Fradi – az esetek többségében – azonnal büntet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás