Teljesülhet Marco Rossi kulcsemberének álma: BL-nyolcaddöntős sztárklub viheti Sallait





A Lazio elhappolhatja Sallai Rolandot a Sevilla orra elől. Enyhülni látszik a Freiburg, akár már januárban másik topligába szerződhet a magyar válogatott ásza.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.01.12.
Sallai Roland Lazio Freiburg magyar válogatott Marco Rossi

Német sajtóhírek szerint ugyan a Freiburg nem engedné el Sallai Rolandot már januárban, de a német Bundesliga-középcsapat vezetőedzője nyitva hagyott egy kiskaput.

Sallai Roland és Marco Rossi szövetségi kapitány
Sallai Roland és Marco Rossi szövetségi kapitány        Fotó: Domotor Csaba / Nemzeti Sport

– Ha szükségünk lesz az erősítésre, megtesszük a kellő lépéseket, máskülönben ennyiben hagyjuk – utalt Christian Streich vezetőedző arra, hogy szeretné ugyan együtt tartani a keretét, de nincs kizárva fontos játékos távozása a téli átigazolási időszakban.

Márpedig erre esélye van a 26 éves, 46-szoros magyar válogatott támadónak is, akiért az utóbbi napok-hetek sajtóértesülései szerint bejelentkezett több angol Premier League-csapat és a spanyol Sevilla is. A legfrissebb hírek szerint pedig egy régi kérője, az olasz Lazio minden más érdeklődőt megelőzött a Sallaiért folytatott versenyben.

A 2018 óta Freiburgban játszó, de évek óta nyíltan a további előrelépés lehetőségét kereső magyar légiós piaci értéke 12 millió euró (4,5 milliárd forint), és a német klub nagyjából ennyit is remélhet érte – ha legkésőbb idén eladja. Jövő nyáron ugyanis lejár a szerződése, így akkor már ingyen távozhatna. A Lazio vezetői ugyan sokallják kiszemeltjük árát, de van egy nyerőnek tűnő ütőkártyájuk: a rómaiak horvát válogatott középpályásának, Toma Basicnak hasznát látná Streich, így ha őt is megkapják cserébe, a freiburgiak kevesebb pénzzel is beérnék Sallaiért.

Az olasz Serie A jelenlegi hetedik helyezettje a Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős, februárban a Bayern Münchennel csap össze.





 





Ezeket olvastad már?
„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás